Hejdå!


Hejdå! Nu åker jag mot Arlanda för att sedan ta flyget till Prag. Där stannar jag en nästan en vecka innan jag åker till Sverige igen. Några dagar i Stockholm blir det sedan, jag tänkte gå på Skansen för att träffa Anders Lundin och umgås med lite fina vänner. Ha det bra tills vi hörs igen! Puss och kram! ♥

Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. Men julia! Stockholm, men mycket fin stad det:P

  Om du har tid lust så slå en pling så tar vi en fika eller nåt!

 2. Angelica: Tack!

  KinaStina: Ja, det gör vi!

  Hp: Jajamensan!

  Sandra: Tack, tack!

  Fanny: Haha, japp! Fika får bli någon annan gång, jag lovar!

  Fashiondarling: Ja, det kan man verkligen säga!

  Emma-pemma: Tack!

  Karin: Men åh, tack! Välkommen hit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *