Hälsning från Prag

Hej!
Här kommer en liten hälsning från Prag! Just nu sitter jag på Starbucks och har druckit en Caramel Frapuccino, det var efterlängtat! 🙂
Snart ska vi ta metron tillbaka till hotellet och då blir det eventuellt ett besök på relaxavdelningen, något som kan vara välbehövligt för vi har gått och gått och gått. Prag är verkligen en promenadstad för allt finns på gångavstånd!
Nu ska vi gå! Ha det underbart, för det ska jag ha!
Puss och kram från Julia i Prag! ♥

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. hej! skulle du kunna säga vad för kod man ska lägga in för att få länkar i headern. som dina där det står skicka brev, om julia m.m. (:?

 2. Jag vill att du ska komma hem nu! För jag vill ha massor av Juliainlägg och rara kommentarer som får en att le och ha varma fjörilar i magen. Sötenos. Men jag hoppas förståss att du har det underbart i Prag. Drick en vanilla bean frappuccino åt mig och jag är dig evigt tacksam. åhh vad jag saknar den himmelska drycken.. suck. Puss!

 3. Karin: Oj, det är väldigt krångligt så tyvärr kan jag inte det…

  Kajsa: Men åh, sötis! Starbucks borde verkligen finnas i Sverige!

  Hanna: Du är så fin! Du borde varit i Prag med mig!

  KinaStina: Puss, puss!

  Mango: Ihh! 😀

 4. Karin: Oj, det är väldigt krångligt så tyvärr kan jag inte det…

  Kajsa: Men åh, sötis! Starbucks borde verkligen finnas i Sverige!

  Hanna: Du är så fin! Du borde varit i Prag med mig!

  KinaStina: Puss, puss!

  Mango: Ihh! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *