Stockholm

Hej, nu är jag hemma igen! Det känns som om det var evigheter sen sist (vilket det på sätt och vis var) och jag har hundratals bilder att visa er och massor att berätta! Nu är bara frågan i vilken ände jag ska börja? Jag tror jag tar Stockholmsdagarna först, so here we go!


Sent på måndagskvällen landade jag med mitt plan på Arlanda och framåt midnatt kom jag fram till min kompanjon Stinas lägenhet på Kungsholmen där hon och Ida (min kompanjon nr 2) befann sig. Efter en del trixande med bäddsoffan kunde vi gå och lägga oss för att sedan vakna upp till en solig tisdag. Den börjades på bästa sätt med en ordentlig frukost! 🙂


Sen begav vi oss in mot shoppingstråken för att göra lite reafynd.


Vi hann också med en tur till Söder där vi kikade runt lite i affärerna. Jag köpte en tröja från Permanent Vacation/Monki som är randig och fin. Sen kilade vi in på ett café och knaprade kakor och drack kaffe.


Innan vi lämnade Söder handlade vi lite matsäck att äta på nästa ställe. Våra vältränade ben tog oss sedan hela vägen från Götgatan ut till Djurgården och Sollidenscenen på Skansen. När vi var framme var klockan runt 17 och vi trodde vi skulle få jättedåliga platser på allsången, men så var inte fallet!


Istället hamnade vi längst fram vi staketet, precis bakom träbänkarna och där fikade vi lite innan det var dags för genrep. Vi sjön glatt med i alla allsångerna (så gott vi kunde) och diggade Veronica Maggio och Adam Tensta och alla andra artsiter också! 🙂


När genrepet var slut var det många av de som suttit på bänkarna som gick därifrån. Så då hade vi tur och lyckades få tag på tre bänkplatser hyfsat långt fram. Vi införskaffade också ett finfint Allsångshäfte så vi skulle klara av att sjunga varenda liten textrad!


20.00 körde vi igång sen och det var jättekul och skön stämning. Vädret var topp och Anders var lika bra som alltid!


Sen när allsången var slut begav vi oss mot Kungsholmens resturang där vi hade bokat bord. Jag åt sjukt god ceasarsallad!


Till efterrätt åt vi glass som var ännu godare! Sen rullade vi nästan tvärs över gatan och upp för trapporna och ner i våra sängar för vi var så mätta. 🙂


På onsdagsmorgonen var Ida tvungen att åka hem, men jag och Stina hade några timmar kvar i staden så vi passade på att gå ut till Rosendals trädgård och sätta oss i gräset under äppelträden. Där blev det fika och prat i några timmar, mysigt!


Slutligen var vi tvugna att promenera tillbaka till lägenheten i den gassande solen för att packa ihop våra väskor och städa lite. Sedan tog vi tåget hem till Norrköping – som givetvis hade trasig luftkonditionering, så det var jättevarmt. Väl hemma blev det chill och grill (wow! vilket rim!) för min del och nu är jag trött och ska sova! Godnatt!

PS. I morgon kommer jag nog sitta ute i solen och läsa alla 1128 olästa blogginlägg som fanns i min Google Reader (ni är ju galna!) och svara på lite kommentarer. Så vi hörs då! Kram!

Delta i diskussionen

15 kommentarer

 1. Karin: Tack så jättemycket! 🙂

  Mango: Jag vet! Helt galet! Ni skriver för mycket! (eller så läser jag för många bloggar). Jag har haft det toppen, hoppas att du också haft det fint! Puss!

 2. Ina: Ja, helt underbara!

  Ofy: Men tack fina flickan själv! Puss!

  Cary: Jag har kollat på den tusen gånger! Jag älskar tyget och ränderna! 🙂

 3. KS: Skönt så här i sommarvärmen. Tack själv sötis! Puss

  Alice: Ja, eller hur. Det är jättemysigt på sommaren.

  KS: Hihi, jag vet! Sandra är så fin och bra!

  Jennifer: Åh, tack så jättemycket! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *