Måndagsmys


När jag kom hem satt två fina vänner på min tomt. De hade trampat sig hit hela vägen på sina cyklar, för jag hade lovat dem ett dopp i den blå bassängen och lite somrigt måndagsmys. Så efter lite plaskande i det varma vattnet (24 grader, inte ens jag kan klaga på att det är för kallt då!) kröp vi upp i sofforna. Där började vi maratontitta gamla Veronica Mars-avsnitt samtidigt som vi åt pastasallad och sedan rabarberpaj med vaniljvisp. En otroligt mysig och fin måndagskväll blev det! Så härligt nu när det bara är två dagar kvar till sommarlovet och man inte behöver tänka det minsta på att läsa läxor på kvällarna eller göra massor andra trista saker. Fler sådana här kvällar lär det garanterat bli! ♥

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. Vår pool är inte helt färdigfixad än. Jag längtar sp jag dör. Vill bada nu nu nu! 😀

  Och jag lovar sötaste Julio. Jag har druckit frapuccinos i USA så min kropp består mer av det än vatten. Ätit oreos så jag mått illa och köpt söta burkar med läppcerat så jag har tills nästa gång jag befinner mig i landet bortom atlanten. Och fy fasen vad bra jag haft det! Ska försöka uppdatera bloggen med mina bilder snart. Fixar facebook nu! Kika där. Puss puss puss

 2. Hej älskade JULIA! Har nu hittat lit datum som passar för våran utflyckt till Skansen! Tisdagen den 15 juli, tisdagen den 22 Juli, tisdagen 29 juli, 12 augusti Väl ett datum så försöker vi se till att det fixar sig!

 3. Låter som perfekt sommardag! Rabarberpaj är så himla gott, har jag tur är rabarberna på landet redo att plockas nu snart 🙂

 4. Mia: Ja, det var det också!

  Kajsa: Ah, hoppas inte det dröjer allt för lång tid!

  Det låter utmärkt! Du har verkligen gjort alla fina bra saker som man måste göra. Ser framemot bilderna, har kikat lite grann på facebook! Puss

  KinaStina: Hej sötaste Finus Stinus! Det som passar mig bäst är den 22 juli eller eventuellt 12 augusti. Det vore ju jättekul om vi kunde fixa ihop så vi kan åka! Den 22:a juli har jag precis kommit hem från Prag (dagen innan) så då kan jag vara i Stockholm redan under måndagen någon gång. 🙂 Vi får planera vidare på det där! Puss!

  Linn: Ja, det var det verkligen! Rabarberpaj är sjukt gott! Jag skördade vår rabarber häromdagen, de hade växt sig enormt höga, som en lite skog! 😀

  LitetBus: Mmm… det var det! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *