Hämtat från garderoben – A young summer’s youth


blå- och vitrandigt linne – h&m . vita shorts – zara . rosörhängen – glitter

Idag hade jag och mina kläder passat på en segelbåt någonstans ute i skärgården, men där är jag inte (än) så istället får jag nöja mig med havet som finns på min altan. Här har jag hängt nästan hela dagen i sällskap med lite böcker och musik. Då och då har jag satt mig i skuggan och ätit god mat och rabarberpaj. Mer orkar man inte när det är 35 grader varmt. Hoppas att ni andra också haft en riktigt solig och skön söndag!

PS. Glöm inte att ni kan ställa era fina och kluriga frågor till mig här! 🙂

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. du, vet du en sak? när jag läste din fna kommentar blev jag alldeles varm inombords trots att jag var ledsen. tack. tänk om världen vore full av sånna som dig, vad bra den hade varit då!

  ps. hatten är second hand.

 2. Hanna: Ja, det är härligt! 🙂

  Flora: Åh, tack söta du. Det känns skönt att ens små ord kan betyda mycket för någon annan!

  Christina: Jepp! Men så ovanligt är det väl ändå inte…? 😛

  Julia: Ja, underbart nu på sommaren!

  Elle: Tack sötis!

  Emma: Tack, tack! 🙂 Poolen är underbar nu när det är varmt ute!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *