Skolavslutning


(foto Cia A Lundwall)

Idag hade vi skolavslutning i den enorma stenkyrkan samtidigt som regnet öste ned utanför. Vi sjöng sånger om sommaren, några dansade och rektorn höll tal. Sedan tågade vi tillbaka till skolan bakom en liten marschorkester som spelade Sjungom studentens lyckliga dar. Det blev en fin skolavslutning tycker jag!
Nu har jag ätit jordgubbar och glass och snart ska jag sova. För i morgon, på första sommarlovsdagen, väntar jobb. Ta hand om er nu och ha det riktigt fint! Och ni nyfikna läsare får såklart inte glömma detta!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Bea: Ja, det är mysigt och känns verkligen skolavslutnings-aktigt!

    Carro/tunie: Det är ju inte långt kvar i alla fall!

    Amina: Haha, fint! 😀

    Vendela: Ja, jättefint!

    Mia: Den är superfin och jättestor. Underbar att sjunga i också! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *