Vårbalsskor

skorblommor
Jag har äntligen köpt världens finaste skor! Efter att ha letat överallt, gett upp och sedan ringt en H&M-butik två minuter efter öppningstid, står nu skorna här hos mig. De ska premiärbäras till min klänning på vårbalen i slutet av maj, det kommer bli så fint! Jag blir hela elva centimeter längre med dessa på fötterna. Inte mig emot, men det är ju lite jobbigt att slå i taklampan hela tiden. 🙂
Visst är de fina?

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. åå super fina och jag skulle inte ha något emot att bli lite längre 😛

  2. otroligt tjusiga! 🙂 jag måste nästan ha högklackat hela tiden, för att vara i närheten av mina vänners längd, haha. Men det finns ju fördelar med att vara kort också 🙂

  3. Alice: Mmm… det är inte så dumt att vara lång! :)Katrín: Ja! Haha, jag tycker det är så sött att vara kort! Själv är jag liksom lite mittemellan, vilket inte är så dumt. Men det känns som det är coolt att vara lång! 🙂

  4. jag tänkte faktiskt också köpa sånna. dom är underbara! men jag insåg att jag arldig skulle klara av att gå i dom. så jag fick avstå.

  5. Vendela: Eller hur! :)Elin: Ja, de är så fina. De är inte helt lätta att gå i, men jag tränar på här hemma så jag ska nog klara att gå i dem utan att slå ihjäl mig. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *