Summerfeelings

blommjesus-sandaler
Idag har jag haft sommarkänslor för fullt! Något som kännetecknar det är att det spritter i benen och bubblar i kroppen. Hur glad blir man inte av att börja dagen på en solig altan med god frukost? Eller av att äta chokladglass i eftermiddagssolen? Nu är det inte alls långt kvar till soliga, lata dagar och sommarlov! 🙂 
Först väntar bara några intensiva skolveckor. Kanske de jobbigaste i hela gymnasiet? Alla säger alltid att vårterminen i tvåan är värst, men jag tror nog att jag ska ta mig levande ur det här också. Det kommer fixa sig! Har du känt av sommaren än?

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. men åh vad härligt! Nu vill jag bara att de sista veckorna går snabbt, så att all stress och press försvinner. Åh, sen… sommaren är verkligen efterlängtad!

  2. åå sommar är bara så härligt 🙂 fast i år får det gärna gå snabbt för jag vill börja gymnasiet 🙂

  3. Jossan: Tack!

    Alice: Eller hur! Haha, jag tycker vi satsar på en riktigt lång, solig och härlig sommar fylld mer roliga saker. Och sen en fantastisk skolstart igen! 🙂

  4. Haha, jag vet att du längtar efter det. Men du kommer nog ångra dig sen när det blir dags. För vi är otroligt farliga och elaka! Mouhahaha! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *