Thank God it’s Friday!

101413128159762511431
Fredagskvällen startade med lite spelningar. Fyra band lyssnade vi på (mer eller mindre) mellan klockan åtta och elva, vilket var rätt så trevligt! Efter det promenerade Stina, Sara och jag hem till Stina för att äta nattmackor och dricka juice. Påfyllda med ny energi gick vi sedan till Världens Bar. Där satt vi ett tag och pratade om allt möjligt, men mest om killar, haha… Jag drack en stor kopp svart kaffe, vilket nu i efterhand inte var sådär jättesmart gjort med tanke på hur pigg man kan bli. Efter en fin pratstund bar det av hemåt och en ny pratstund väntade för min del. Lite pladder med mina vänner på andra sidan Atlanten i kombination med snabb bildredigering och fin musik (Billie the Vision & Dancers är bra nattmusik!) fick utgöra de sista vakna timmarna på min dag. Men nu tror jag att det är dags att krypa ner under täcket för att att få min välbehövda skönhetssömn, Godnatt på er allesammans!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *