It feels like Saturday

rosa kjolskor
Idag är det första maj och det känns som om det är lördag, fastän det bara är torsdag. Sånt gillar jag! Dagen har varit lugn och skön. Jag har sytt en rosa kjol (på bilden ovan), bakat kladdkaka, bytt kläder fyra gånger, lyssnat på massor bra musik och sovit länge (10 timmar! Har inte sovit så länge på… hela året tror jag!). Nu måste jag städa mitt rum, egentligen skulle jag behöva en grävmaskin, men jag får nöja mig med min egen armstyrka och dammsugaren.

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Ja, den är sådär härligt Barbie-rosa!
    Min kamera är en kompakt digitalkamera som heter Sony DSC-S700. Den har 7,2 megapixlar och 3x optisk zoom. En helt ok kamera tycker jag, men jag skulle inte tacka nej till en digital systemkamera! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *