Hämtat från garderoben – Öppna din himmel

yokasta skor

svarta jeans – åhléns .  svart- och vitrandig tröja – urban outfitters . röda lackballerinaskor – wedins
skor i buskerandig
En tisdagskväll som denna spenderas med matlagning (äggnudlar, kyckling, wok och massor chilisås), tidningsbläddrande, fotografering och musiklyssnande. Snart ska jag också starta igång senaste avsnittet av Gossip Girl, men innan dess ska jag fixa lite fruktsallad att äta. Hur tillbringar ni er tisdagskväll?

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. åh, mysigt det ser ut 🙂 Grönt och fint! Jag tittar på Desperate Housewives och sen pluggar jag lite till ett biologiprov som vankas imorgon.. Ha en fortsatt trevlig tisdag 🙂

  2. Katrín: Ja, jag älskar våren! 🙂 Hoppas att det går bra på biologiprovet imorgon. Kram!

    Flora: Men åh tack, det är du med! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *