Vårbal 2008

Jag lovade ju er fler bilder från vårbalen igår och givetvis håller jag vad jag lovat!

Fina balkommitén på trappan. Vi som planerat det mesta; Stina, August, jag & Lollo.

Mingel på trappan med 110 finklädda gäster! Vi delades in i par med hjälp av den klassiska skodragningen. Den går till så att alla tjejer lägger sin högersko i en stor säck. Sedan ställer sig alla killar på ett långt led och så får de dra en sko och den tjej som skon tillhör får han gå med!

Balen gick av stapeln på Bråvikens golfklubb. De har en jättefin och stor villa och utsikten är som ni ser alldeles underbar. Tur med vädret hade vi också! Solsken och inte en droppe regn på hela kvällen.

Förrätten och efterrätten. Där emellan kom huvudrätten såklart! Maten var jättegod, särskilt efterrätten som bestod av chokladparfait med hasselnötter och papaya- och björnbärssås. 🙂

Mitt bord! Vi hade det jättetrevligt och roligt! Min kavaljer för kvällen var Anton och på min högra sida satt Jonathan (som ni ser på bilden).

När middagen var uppäten var det först dags för vals och sedan spelade vi tvåor i olika grupper.
Min grupp körde What a Feeling från Flashdance och alla dansade för fullt! 🙂

Sen blev det ännu mera dans till långt efter att solen gått ner! Vid midnatt var det dags att åka hemåt, precis som i Askungen. 🙂 Vi hade en underbar och otroligt rolig kväll!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Ja, det var jättekul! På vår skola har vi studentbal för alla treor, men sen har vi musikelever alltid en egen bal. Det är en bra tradition tycker jag! 🙂

  2. Tuttifrutti: Ja, hoppas du blir bjuden till en snart! 🙂

    Rebecca: Ja, helt fantastiskt! Jag tror din bal kommer bli bra, det blir vad man gör det till oftast! Tack!

  3. åh, så fint. jag vill med klä mig i en fin klänning, dansa, umgås med vänner, äta god mat och se en fin utsikt när jag tittar ut genom fönstret. det är ju alldeles för fint.

  4. Åh vad fint det såg ut att vara! Har jag fattat det rätt så har ni vårbal varje år? Synd att vi inte har så på Haga, här är det ju bara studentbalen som gäller!

  5. Surra: Ja, hoppas du också får komma på en lika fin bal någon gång snart! Jag tror vi behöver fler fina baler här i landet! 🙂

    Linn: Ja, det var ljuvligt! Varje år är det som gäller för oss musikare. De övriga eleverna på DeGeer får hålla sig till stundentbalen de med. Förresten, ska du vara med något där i år? Jag ska nämligen spela lite grann, så kanske ses vi då?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *