Hämtat från garderoben – Vårbal

vårbalBAL
Såhär såg jag ut på kvällens bal! Visserligen är bilderna tagna efter åtta timmars dans och ätande, så håret hann trilla ned lite och fötterna bli ömma, men kläderna och skorna är desamma i alla fall.

Jag har på mig puderrosa klänning och sjal från Sisters. Grönblommiga skor med elva centimeters-klack från H&M. Grön clutch ifrån Glitter och pärlörhängen samt pärlhalsband. Håret är uppsatt med massor små silverfjärilar och naglarna är målade i nagellack från Mavala i färgen Glacier.

Har haft en riktigt kul och lyckad kväll. Nu ska jag sova sju kvart i timmen så jag är pigg i morgon bitti. Hej då!

PS. Lovar att visa mer bilder från själva tillställningen. Kanske i morgon!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Garderobsgrubbel & Byråbekymmer: Men tack snälla! Vad du är rar! Kram

    Katrín: Tack! Jodå, det var en riktigt trevlig kväll!

    Ina: Men oh vad smickrade jag blir! Tack! 😀

    Sarah: Söta du, nu blir jag glad! Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *