Maskrosbollar

jules
Maskrosor är fina och roliga att leka med!

Aaaah! Vårbal i morgon! Jag är stressad och mitt block är fullt med att göra-listor men samtidigt ska det bli väldigt kul också! Lovar att visa er min klänning och hela alltet i morgon eller på fredag. Nu har jag tusen saker som ska fixas, men innan dess måste jag tacka er för alla fina och söta kommentarer ni lämnar. Fortsätt så så blir jag jätteglad! ♥

Delta i diskussionen

14 kommentarer

 1. Linnéa: Ja, eller hur! När de inte lyser som små gula solar så går de att blåsa iväg. Förstår inte varför man säger att de är ogräs!

  Katrín: Tack! Ja, jag ska försöka ha kameran framme! 🙂

  Caroline: Ja superkul! Tack snälla! Vad glad jag blir! 😀

  Emelie: Japp! Det ska du få! 🙂

  Ina: Ja, de är fina och står där alldeles gratis i naturen!

 2. Josiee: Åh, tack!

  Disa: Japp, det gör jag! 😀

  Julia: Tack! Snyggt namn! 🙂

  Alexandra: Tack snälla!

  Sau: Tack! Haha, de är ju mjuka och fina… och flyger inte in i min näsa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *