Min helg

LÖRDAG

Dagen innehöll thai-mat, andra sidan Atlanten-prat, Gossip Girl och massor musik. Kvällen bjöd på grillning med ett gäng glada vänner. Några timmar senare tillkom också företelser som delfinritande och estethög. Trevligt värre!

SÖNDAG

Söndagen startades obarmhärtligt tidigt (efter blott sex timmars sömn) med uppvaktning av kära mor i form av blommor, frukost och paket på sängen. Sedan låg jag ute på altanen i solens gass och läste den sjunde och sista Harry Potter-boken. En tur till mormor hann vi också med. Där fanns det fika och en schäfer; Cajsa, min mosters hund.

Ungefär så har min helg sett ut. Hur har er helg varit?

0

Delta i diskussionen

12 kommentarer

 1. Mysig helg du verkar haft

  Själv var jag på bröllop i lördags och söndagen såg ut som följande: sovmorgon, barnhämtning i Åby, mors-dag-fika hos mina föräldrar, mors-dag-fika hos Mickes föräldrar, grillning på altanen och slapparkväll framför tv:n.

 2. Lisa: Tack!

  Emelie: Ja, den var mysig. Plugga är inget kul att göra på helgen, men fotboll är skoj!

  Ulirka: Jajamensan! Åh, vad härligt med bröllop, vädret var ju underbart! Låter som om du också haft en fin helg!

  Flora: Men tack! Jag älskar min himmelsäng! 🙂 Wow, måste dit i morgon och kika! Tack för tipset! 🙂

 3. Elin: Tack! Den är somrig! 🙂

  Jessica: Tack snälla! Oh, modigt! Jag är en badkruka så jag väntar länge tills vattnet börjar bli varmt innan jag vågar dyka i plurret. 🙂 Puss!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *