Körsbärsläsk


Idag besökte jag och tre fina vänner ett alldeles nyöppnat café. Där drack jag hemgjord körsbärsläsk med isbitar och skrattade så jag nästan trillade av stolen. Gott fika, fina lokaler och bra musik (60-talshits som Stupid Cupid och Lollipop) hade de. Jag skymtade fina cupcakes bakom disken också, så en sådan ska jag smaka nästa gång jag går dit. Broadway Express heter caféet och det hittar du i Norrköping på S:t Persgatan 75. Hej då!

Delta i diskussionen

17 kommentarer

 1. Ja det ser riktigt gott ut! Matchar t o m färgen på dina örhängen 😛

 2. Johanna: Haha, du får ta dig något gott att dricka! 🙂

  Christina: Mmm… det är fint att matcha! 😀

  Emelie: Ja, gör det!

 3. Hihi. Det är min fina Karin som sköter det så det lär nog bli lite häng där i sommar =) Men det var bra eller? Puss puss

 4. Hej jullius:D Du nu måste jag fråga, du har alltid så finfina inlägg, hur gör du så där med bilderna så att det liskom hamnar så fint brevidvarandra? hehe som du märker är jag inte den mest data van människan!;)

 5. Lina: Ja, jag läste att det var hon som hade det! Tror jag såg en skymt av henne, men det var ju ett tag sen vi sågs så hon kände nog inte igen mig. 🙂

  Det var fint och bra! Puss

  Elle: Tack!

  Surra: Men tack söta! Nej, det var det inte heller! 🙂

  Colaburk: Men ohh! Tack! Jag fotar med en Sony DSC-S700. Vanlig kompakt digitalkamera med 7,2 megapixlar. Sen redigerar jag bilderna lite också, men jag lägger inte ner så mycket tid på sånt.

  Fanny: Haha, tack! Hmm… när jag laddar upp bilderna väljer jag den storlek som jag vill ha. Bilderna ovan är 300 resp. 200 px breda. Sedan när jag lägger in bilderna i inlägget ploppar de upp bredvid varandra helt enkelt. Jag placerar dem bara i den ordningen jag vill ha dem, och tadam! Klart! Hoppas att du fattar min fina förklaring! Puss!

  Shesdressingup: Haha, thanks!

  Jessica Anshagen: Ja, det behövs verkligen något kallt och gott i sommarvärmen! 🙂

 6. JA klart jag förstår:D men min bilder bråkar alltid och även fast det ser fint ut när jag skriver medelandet så ploppar de alltid ner sig och lägger sig under varandra i själva inlägger…eller det händer om jag använder storklek 300…men men datorn kasnek är arg på mig eller nåt..:) JAg fick försten gamleby papperna idag:D kul att se ditt namn på listan<3

 7. Fanny: Ok, mysko… Japp, kul att se ditt med! 😀

  Lisa: Haha, tack! Fika är fina grejer det!

  Mango: Ja, det är det också. En fika där är inte fel! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *