Bla bla bla…

sms
Jag tryckte aldrig på send to… 🙂

Nu kan man ju fråga sig vad sjutton jag gör här vid datorn?! Jag måste ju plugga naturkunskap så jag kan allt om virus, bakterier och immunförsvar på torsdag. Dessutom måste jag öva på min dirigeringsläxa, för dirigering innebär inte bara massor planlöst viftande med händerna som många tror. Plus att lite cellospel också skulle sitta på sin plats. Alla som tror att estetlinjerna bara består av massa kaffedrickande och slappande har tyvärr. Förvisso är kaffeintaget rätt stort, men fullt upp har vi hela tiden!

Om ni, till skillnad från mig, inte har så mycket att göra, så tycker jag att ni ska klicka upp den här sidan och lyssna på lite skön musik. Sen kan ni läsa lite fina bloggar och skriva långa kommentarer, för sånt är ju kul! Och om ni fortfarande skulle ha tid över så kan ni få komma hit och öva dirigering med mig. Bra va? 🙂

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. ohdu, lycka till! jag själv har redovisning imorgon om ångest. För att tala om ångest, haha! Jag måstemåstemåste plugga nu. Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *