Birds fly over the rainbow

fåglat
Det är måndagsmorgon och en lång och hemskt jobbig skoldag ligger framför mig. Börjar klockan åtta och slutar halv sex. Dessutom har jag tre mindre prov att göra. Usch! Men som tur är har jag sällskap av ett fint linne som jag köpte på Monki igår. Fina fåglar för den fina summan 100 kronor. 🙂

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Angelicas Closet: Tack! 😀

    Liberty: Oh, I love the pattern to! Maybe I have to translate some of my posts, but I can tell you that today I just wrote about my looong school day and all the tests that I’m going to have. Not so funny! 🙂

  2. Mia: Eller hur! Så vårigt och fint!

    Kajsa: Ja, eller hur! Fastän jag är lite rädd för fåglar så älskar jag det här trycket! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *