Hämtat från garderoben – The sun will shine for you

juliahus
grå kofta – zara . vita chuck taylors – converse . vitt linne med röda ränder – h&m barn (organic cotton)
svart kjol med fickor – åhléns . svarta strumpbyxor – h&m . halsband med rött hänge – by jules

Dagen har varit alldeles utmärkt! Först hade jag naturkunskap och prov, vilket gick bra (känns det som i alla fall). Sen följde jag med Emma och Stina för att kika på genomdraget till musikalen som estet-treorna sätter upp; The Wiz. Slutresultatet kommer nog att bli sjukt bra, ser fram emot föreställningarna som jag ska gå på. 🙂 Efter helt ok lunch i matsalen hade vi idrott och då var det dags för dans. Det var riktigt kul! Sedan hade jag bara en lektion kvar (slapp dag!) och det var arrangering. Vi gjorde inte så mycket, rättare sagt ingenting. Fast betygssamtal hade vi i alla fall och det gick bra för min del. Efter att vi slutat gick jag, August och Sofie på en liten promenad i Vasaparken. Jag åkte en livsfarlig linbana (det är jobbigt i kjol!) och skrattade massor. Sedan for jag hemåt och nu ska jag baka lite och städa inför lördagens födelsedagsfirande (bara 2 dagar tills jag fyller 18, galet!).
Vi hörs snart igen!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *