Pastasallad, fiskar och olivträd

kimfromma karinjagpastasalladmumsbär i ugnvarma bär med smält vit chokladmatköljusfiskägarefolkgodis
Igår samlades vi fem stycken tjejer för att fira lite födelsedagar som infallit. Det blev en mycket trevlig tillställning som innefattade massor mat och godsaker (som alltid!), många skratt och för lite sömn. Till huvudrätt åt vi en jättegod pastasallad med massor olika ingredienser. Efterrätten bestod av varma bär med smält vit choklad över tillsammans med vaniljglass. Det är nästan det godaste jag vet! Mums! Sen blev det lite godis och så också, men mot slutet av kvällen/natten var vi alla otroligt mätta och orkade knappt röra på oss. Haha…

Presenter delades också ut såklart. Vi hade råkat hamna på något sorts naturtema av någon anledning. Så Emma fick ett jättehäftigt olivträd som kan bli hur gammalt som helst och som det kommer växa oliver på inom några år (om hon sköter om det bra, vill säga). Och Karin hon fick en fisk i ett akvarium! Kära vänner, man ska aldrig underskatta impulsidéer som man får, ibland är de riktigt bra! Som i detta fall, jag tror att söta fisken har fått världens bästa matte. Han kommer nog trivas (som fisken i vattnet… hehe). 😀

I vilket fall som helst hade vi en enormt trevlig kväll, tack tack! Nu ska jag borsta tänderna för fjärde gången idag. Godnatt och sov sött!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

 1. åh gud vilka fina och mysiga foton. Jag hoppas förresten också att påskgubben hade en mamma och pappa i närheten, stackarn. Men vadå, stod han bara där? eller gav han ut påskkort och fick godis?

 2. Ja, jag vill också ha ett! Men jag tycker inte heller om oliver… Fast jag har en kaffeplanta, men tyvärr växer det inga kaffebönor på den än.

 3. Surra: Ja, verkligen! Det är roligt med presenter! 😀

  Flora: Det är rätt coolt… men det växer inget kaffe där än, tyvärr. Annars vore det ännu häftigare!

  Ebba: Tack!

  Julia: Det var jättegott! Visst är klänningen fin! Jag vill också ha en sån… 😀

  Sranje: Japp! Tack!

 4. Haha, du är ju söt! Oh, jag visste väl att det skulle gå bra! Bättre studiesällskap kunde du ju inte haft! 😀 Vädret suger, jag vill gråta på all snö… Hur mår Napoleon? Kan vi inte leka på typ… torsdag? Puss!

 5. Nu har torsdagen gått och vi har inte lekt — var ska detta sluta? Kom hit imorrn, eller på lördag. På lördag kanske det finns utökade skjutsmöjligheter. Vi kan ta en promenix runt ekbackarna och fota fina saker, dricka varm choklad, (inte det vanliga skärm&mat hänget alltså) prata tills natten blir dag — måne blir sol, och springa barfota genom snöslasket runt huset i våra pyjamasar (inte för att det någonsin har hänt) och fnissa som små barn.
  Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *