Påsklov!

hejlestirrutsiktväxt

Hej! Solen skiner, snön smälter och jag har påsklov! Det är fint!
Igår firade vi några vänner som fyllt år, det var jättemysigt. Bilder därifrån kommer kanske senare när jag hämtat upp min kamera. Men nu ska jag göra mig i ordning lite, för ikväll ska jag på teater med en vän. Romeo och Julia spelas, det känns som en klassiker som man måste ha sett någon gång i sitt liv. Inte sant?
Vi hörs senare! Glad påsk på er!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. vad roligt med teater! jag har nog inte varit på en seriöst teater sen jag gick i 9:an. romeo och julia… den är på östgötateatern här i stan va?

  2. Andrea: Just nu har jag ätit så mycket godis så jag nästan mår illa… men någon annan gång kanske. 🙂

    Michelle: Tack!

    Emelie: Jag har inte heller varit på teater på jättelänge! Japp, den är på Östgötateatern! 🙂

    Julia: Ja, det var kul. Det blir din tur snart! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *