Hämtat från garderoben – It’s like you’re flying

posasittakastastågolvetkram
röd- och vitrandigt linne med knappar (organisk bomull) – h&m
svart kofta – vila . mörkblå jeans – h&m . pilatesboll – casall

Om man hittar en stor, blå, mjuk boll är det lätt att man börjar leka lite med den, som ni ser… Förutom att leka med den blå bollen ovan idag, så har jag tillbringat större delen av dagen i skolan och resten hemma med läxor, Gossip Girl och festförberedelser. En trevlig dag i alla fall! På tal om trevligt, Göteborgsresan var också väldigt trevlig! God mat, bra shopping, fint väder och ett par sköna dagar blev det. Och när vi ändå är inne på trevliga saker… 2 dagar kvar till påsklovet, det känns bra! 🙂

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *