Mot Göteborg

rosa blommavit blomma
Foton från förra året… Jag saknar supermakro-funktionen som min förra kamera hade.

I morgon lämnar jag och familjen östkusten för att åka till västkusten och goa Göteborg. En liten weekend-resa står på schemat med allt vad den innefattar, såsom mat, shopping och nöjen. Nu behöver jag bara era bästa Göteborgstips för att få en fulländad resa. Några bra affärer som måste spanas in? Var finns bästa kaffet? Vad kan man hitta på för roliga saker om det regnar en hel dag? Ös på med tips, stora som små!

Delta i diskussionen

20 kommentarer

 1. Weekday…Erikshjälpen i Mölndal var trevlig, Monki… Pasa på o gå på typ Myrorna och second hand affärer, mycket större utbud i större städer.. Btw, jag fyndade en sjuuuuukt snygg röd väska för 20 pix idag 😀
  puss

  (ps, hör med linn om hon är online, hon minns nog var mer vi var i sommras

 2. Tack, tack! Får se hur mycket second hand-shopping det blir, har en känsla av att min familj inte har någon större lust att följa med mig runt när jag rotar igenom varenda affäre, tyvärr. 😛 Men om jag får chansen ska jag absolut besök någon! Puss

 3. Café Tintin på Engelbrektsgatan (tvärgata på avenyen) är fint.
  Gott kaffe och bra öppettider.
  Hoppas du har det bra.

 4. Lina: Ja, det hoppas jag med! Puss

  Viktor S: Oh, det ska jag lägga på minnet! Tack!

  Elle: Tack så mycket! 🙂

  Surra: Absolut! En av mina favoriter… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *