I put some new shoes on and suddenly everything is right!

skorskokartongpå golvdetaljer

conversepå stol
Hitflugna från soliga San Francisco har de äntligen anlänt! Mina finfina vita (än så länge) skor. Känns som ett riktigt bra köp. Klassikernas klassiker liksom, plus att de är perfekta nu till våren och sommaren! Jag är nöjd och glad! 🙂

Något annat som gör mig glad är att jag nu efter mååånga timmars studerande äntligen är klar med mitt hemprov i naturkunskap. Nu vet jag massor grejer om amöbor, toffeldjur och mikrotubuli. Så om ni undrar något vet ni vem ni ska fråga… haha.

Nu ska jag sova! Tata! (som jag och min amerikanska mailvän alltid skrev till varandra för typ 10 år sen…)

Delta i diskussionen

26 kommentarer

 1. Jane: Ja, de är klassiska och fina!

  Lina: Yeah. Man sparar mycket pengar på att köpa dem där. 🙂 Puss!

  Surra: Tack! De är garanterat värda att investera i… 🙂

 2. converse, converse, converse.. De bästa skorna på väldigt länge! bra köp, har ett par likadana och de används väldigt mycket, ska jag säga 🙂

 3. har du kollat på mina? borde jag ha ångrat mig, eller är de okej? är det fåglar o svampar på?;) ses snart lilla syster (obs, det är ej en särskrivning, jag menar lilla syster alltså)

 4. Katrín: Oh ja! Det har du rätt i! De är riktiga klassiker. 🙂

  Lavendela: Japp, dina är röda har jag för mig. Finfina! Inga fåglar och svampar på tyvärr, jag tror inte det fanns nämligen… :/ Pappa hade kollat i 10 olika affärer. Ses snart stora syster!

  Anna: Apselut!

  Mathilda: Eller hur! Tack!

 5. är de bara röda???? jag vill INTE ha röda!! om de inte fanns så ville jag ju ha vita. Är de röda?

 6. Igår när jag död som en klubbad fisk skulle upp till Åre för att recensera och fota spelning så drog jag av en slump fram mina converse. Eller, de är inte äkta converse men densamma modell. Och så befann jag mig i himmelriket. Herreminguuuud vad sköna de är. Alldeles sådär lagom ingångna och sunkiga, blekt tyg, fransiga tygkanter och småsliten sula. Satt som gjutna och jag förstår inte varför man någonsin vill gå i heels. 🙂

 7. i första hand ville jag ha de som stod på lappen, det var typ nåt med lil red hood, inte red som i helröda! jag ville ju inte alls ha röda skor. det var ju de som var bland de allra första att åka ut när jag körde uteslutningsmetoden. ville ju ha gröna som alfreds eller svampa/fåglarna eller till sist vita. jag är en bortskämd snorunge som inte vill ha röda skor.

 8. Kajsa: Åh, ja det är underbart! Vissa skor är verkligen sköna och ljuvliga att gå i. Klackar må vara grymt snyggt, men särskilt bekvämt är de faktiskt inte. Tyvärr… 🙂

  Vendela: Men jag kan inte göra något åt det. Pappa har antagligen fattat fel, för han sa att det stod ”red” på lappen och då köpte han röda… Nu är det ju försent att byta, men annars får väl jag ta de eller så.

  Linnea: Ja, verkligen!

 9. Då vet jag vart jag ska vända mig när det börjar krångla här på jobbet 😉
  Ha det bäst i ”vårvädret” och glad påsk i förskott.
  Kram Ulrika kusinvitamin

 10. Jessica: Tack!

  Disa: Haha, eller hur! 😀 Fast du får de inte! 😛 Ha det fint!

  Ulrika: Haha, det är bra… Jag har stenkoll! 😀 Glad påsk på dig med! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *