Hämtat från garderoben – För en lång, lång tid

trappafönster
svarta jeans – åhléns . blå tunika med vita knappar – indiska . brunt skärp i midjan – h&m
svart kofta – vila . sjal med blommönster – mammas gamla . svarta skor – vagabond

Jag blir lika förvånad varje gång jag kommer hem från skolan vid halv sex, äter lite mat och sen ska ut för att fota, och upptäcker att det är helt mörkt ute! Samma visa varje gång, tur att altanbelysningen hjälper till lite… Nu har jag knåpat ihop en spelningslista med namnet Studera, för det är precis vad jag ska göra nu. Hemprov i Naturkunskap B står på schemat, hujedamej! Dags att fixa kaffe och sen sällskapa med böckerna. So long!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Fasikens så fina foton. jag vet vad du menar. Jag hatar allt mörkt. även fast det är mysigt om man vill grilla mashmellows..:) svar: Jag använde papp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *