Långfredag

förstoringsglasförstoringsglastårtapåskigtgröna annaväggur
Idag har jag varit hos min mormor på påskfika. Det var trevligt! Vi åt illgrön marsipantårta, tittade på konståknings-VM, drack kaffe ur Gröna Anna-koppar och pratade. Sen hittade jag och min syster ett förstoringsglas i köket, det gjorde allting jättestort!
I morgon kommer påskharen med ägg! Tyvärr har jag (sockerråttan nummer ett) lyckats föräta mig på godis, redan innan äggen har anlänt. Underligt… Men det kanske slinker ner någon liten godisbit i alla fall, vad vet jag?! 🙂

Glad påsk på er! XOXO

0

Delta i diskussionen

18 kommentarer

  1. varför inget prat om jesu lidande här? inget :sluta, jesus höll inte på att peta på rövarna på korset…

  2. Haha… man kan inte få med allt ju. 😛 Och idag är det försent, för nu är långfredagen över… Men jag kanske får göra ett litet tillägg… 😀

  3. fantastiska bilder som vanligt!
    jag måste verkligen tacka för låttipsen, sitter här och lyssnar nu och allt är helt fantastiskt, så tacktack!

  4. Surra: Ja, eller hur! Den där klockan är jättefin. Skulle vilja ha en sån någon gång när jag har en egen lägenhet/hus. 🙂

    Sarah: Ja, den var god också! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *