Långfredag

förstoringsglasförstoringsglastårtapåskigtgröna annaväggur
Idag har jag varit hos min mormor på påskfika. Det var trevligt! Vi åt illgrön marsipantårta, tittade på konståknings-VM, drack kaffe ur Gröna Anna-koppar och pratade. Sen hittade jag och min syster ett förstoringsglas i köket, det gjorde allting jättestort!
I morgon kommer påskharen med ägg! Tyvärr har jag (sockerråttan nummer ett) lyckats föräta mig på godis, redan innan äggen har anlänt. Underligt… Men det kanske slinker ner någon liten godisbit i alla fall, vad vet jag?! 🙂

Glad påsk på er! XOXO

Delta i diskussionen

18 kommentarer

 1. varför inget prat om jesu lidande här? inget :sluta, jesus höll inte på att peta på rövarna på korset…

 2. Haha… man kan inte få med allt ju. 😛 Och idag är det försent, för nu är långfredagen över… Men jag kanske får göra ett litet tillägg… 😀

 3. fantastiska bilder som vanligt!
  jag måste verkligen tacka för låttipsen, sitter här och lyssnar nu och allt är helt fantastiskt, så tacktack!

 4. Oh, tack tack!
  Varsågod! Kul att du gillar det, jag älskar musik och att dela med mig av alla bra låtar som finns! 😀 Glad påsk!

 5. Surra: Ja, eller hur! Den där klockan är jättefin. Skulle vilja ha en sån någon gång när jag har en egen lägenhet/hus. 🙂

  Sarah: Ja, den var god också! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *