Thank God it’s friday!

julia med kinaögon och kina-stinai'm not the only paparazzi4487 - liquid passionliquid with passions & p, like salt and pepperthe man with the hat (and the voice!)the real guitar herothe highschool-move girl and jules

Som tur är så efterföljs årets sämsta torsdag med en ypperligt bra fredag, i alla fall i min värld. Jag menar, med ett gäng söta vänner som sällskap, gott kaffe för 3 kronor koppen(!), massor av röjig musik och underbara chokladbollar så kan det inte bli fel.

Ovan skådar ni några vänners insats i en musiktävling. Vi får hoppas att de får en bra placering, det är de värda! Nu ska jag gå och lägga mig, för i morgon väntar det två födelsedagskalas i följd. Hurra!

Delta i diskussionen

15 kommentarer

  1. Elle: Tack så mycket! Jag kan kika in på din blogg… 😀

    LP: Yeah! Det är coolt! Det var alldeles förträffligt! Ha det fint!

  2. ååååå jag önska jag hade vart mä igår asså. alla verka haft värsta supernajten! Men jag softa VallonVägen 18 mä mor å far, kolla Beck å drack rödvin….rätt hyfsat ändå, rajt? Vi ses ikväll…Jää

  3. Emmsticki: Du skulle varit där alltså! Massa trevliga saker hände, särskilt en grej som var som värsta High School-film grejen!!! Fast det kan jag nog inte berätta här… men alltså… IIIIH! Det lät ändå som du fick en rätt fin och soft kväll, inte fel det heller! Syns ikväll! 😀

    Catharina: Tack detsamma! 🙂

    Sarah: Ja, verkligen! 🙂 Den var snygg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *