Ordning och reda!

Kombinationen av pedantism (finns det ordet?!), pysslighet och en förkärlek till förvaringsboxar kan sluta ungefär såhär:

1. 2. 3. 4. 5.

(klicka för att se större bilder)

1. På locket är en naturbild från en Loka-reklam (klippt ur en tidning) påklistrad. Sidorna är klädda med silkespapper i grått och vitt (följer med i Vagabonds skokartonger). Inuti gömmer sig musik i form av cd-skivor.

2. Låda nummer två har vanligt, enkelt vitt lock. Sidorna är klädda med bitar rivna från ett bokomslagspapper som är lite glansigt. Inuti lådan finns konsertbiljetter, vykort och minnessaker från olika resor.

3. Den enda boxen som jag inte pimpat själv. På locket finns massor av glittrande paljetter och hela boxen är klädd i turkost fint tyg. Fick den av en amerikansk kompis. I den ryms fina tygkassar.

4. På locket sitter en bild urklippt ur en Modette-tidning, från ett av deras modereportage. Kortsidorna är klädda i svart papp, långsidorna är vita. Om man lyfter på locket hittar man sladdar, hörlurar och lite smått och gott.

5. Locket har fina svartvita bilder på sig (de flesta från Modette tror jag). Kortsidorna är gröna och de andra två är svarta. På långsidorna finns det rosor i rosa och grönt. Inuti boxen gömmer sig hemligheter! 😀
(ok, det där skrev jag mest för att göra er nyfikna… haha)

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Emelie: Haha… ibland kan det nästan bli en överdrift, fast oftast är det en bra egenskap. 🙂 Tack!

    Lisa: Det är vanliga skokartonger som jag pysslat med! Bara att ta fram papper, lim och sax och köra igång! 😀

  2. oh, gud vad fina (: sådant pyssel älskar jag. Vad använder du för lim ? typ för att till exempel få det som på bild nummer 2 och 5? har du något super lim ? 😛

  3. Lina: Jajamensan! 😀

    Stini: Tack så mycket! Jag använder mig av vanligt limstift bara. Men om man ska limma många små bitar kan det ju vara bra med typ tapetklister eller så. Huvudsaken är att man har ett lim som inte är för rinnigt för då brukar det bli som fläckar på pappret där limmet är. Men vanligt limstift funkar fint! 😀

    Surra: Tack så mycket!

  4. åh, så fina! Jag vill också ha en massa fina kartonger.. Jag har en fin med pastelliga blommor, but that’s it. Kanske får sno dina 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *