Årets sämsta dag

kaffe och timbaland

Den här dagen går till ända som årets sämsta! Fy det har varit en helt bedrövlig dag, men jag orkar inte rada upp alla orsaker till varför, för det skulle bli alldeles för långt och gnälligt…

Det enda bra som hände idag var i alla fall att jag köpte mig en fin tröja ifrån H&M’s Fashion Against AIDS-kollektion. Jag valde Timbalands design, en aning otippat kanske, men den var finast och så är han faktiskt rätt så cool. 100% organisk bomull är också något jag gillar så det kändes som ett riktigt bra köp.

Nu ska jag sluta skriva och gå och lägga mig istället. Imorgon är det fredag och då är det ju typ helg, vilket inte känns helt fel med tanke på att kul som ska hända då.

You know you love me! XOXO

PS. Jag vet, tråkigaste inlägget i världshistorien ungefär. Jag kanske tar bort det i morgon bitti…

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. hej där nere (i landet alltså)! Hade en liten fråga bara… Klara och Lysander ska ju söka Örebro och jag undrar vad du tycker om Bo-Göran som lärare. helt ärligt alltså. hur är han och hur går hans lektioner till? säger han mycket saker osv. do me a favor och berätta lite;) annars då? är det en bättre dag idag, eller är allt pest och pina? det var inte en av mina bättre dagar då vi hade bänkpresstest heller… så om det var en av orsakerna så har jag full förståelse. simma lugnt syster. puss o kram!

  2. Lisa: Näee… fast det kom ju en bra dag efteråt sm tur var!

    Stor yster syster, typ: Hej där uppe! Oh, vad ska jag säga om Bo-Göran. Jag gillar honom jättemycket som lärare, han säger ganska mycket och visar och berättar hur man kan spela och frasera osv. Lektionerna är ganska så varierade, man får spela mycket olika saker. Ofta när man kommer dit så säger han ”vad bjuder du på idag då?” och då kan man ju välja själv vad man vill börja med att spela eller om man vill inrikta sig mer på ett särskilt stycke just då till exempel. Han kan vara lite envis ibland (fast på ett bra sätt) och säger ofta ”vi tar det en gång till” eller ”bara en sista gång” och vill att man verkligen ska få till det svåra stället och hitta rätt känsla och så… Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, har ju inte haft så många lärare innan att jämföra med. Men jag tycker att han är väldigt bra och så är han jättesnäll och lite som en tomte. 🙂
    Idag är allt mycket finare. Bänkpresstest gör hela dagen usel, plus massa andra saker också. Simma lugnt du också! Puss & kram!

    Julia: Ja, det hjälper faktiskt lite… 😀 Kram

  3. Jag vill ha Timbalands tischa också. Ju mer jag ser den ju mer vill jag ha den. Valde ju mellan den och Rufuslinnet som jag köpte. Men för en så pass god sak så kan man väl köpa båda? De är ju ekologiska i materialet och bidrar till att sprida kunskap om Aids liksom! That we like. Inte aids alltså… utan att sprida kunskapen.

  4. Ja, det är ju faktiskt för en god sak! Mycket bättre att köpa en sån tröja en vilken tröja som helst. Om du får tag på Timbaland-tröjan tycker jag att du ska slå till! Den är så fin ju, och så kan vi ju matcha… 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *