Ny layout

Som ni säkerligen ser så har bloggen fått sig ett nytt utseende. Jag har suttit i pinsamt många timmar och pillat med bilder och koder, men nu börjar det i alla fall likna något! De små bilderna som utgör en liten meny under headern har jag inte länkat färdigt än, men de ska gå att klicka på sedan för att navigera sig runt lite (bara så att ni vet liksom…). Jag har testat sidan i Mozilla Firefox och Internet Explorer och där ser det bra ut, men om ni använder er av andra webläsare får ni gära säga till om det ser konstigt ut. Jag skulle hemskt gärna vilja ha lite åsikter och konstruktiv kritik. Något som ska ändras, större text, andra bilder…? Tyck till så blir jag glad! 🙂

Delta i diskussionen

18 kommentarer

  1. Cary: Min var också rätt så höstig… det är ungefär som vår almanacka i köket. Den står fortfarande på 17 november… Haha.

    Ebba: Tack så mycket! 😀

  2. ojojoj, du är skicklig, minst sagt! Haha, jag som inte ens valt en design på bloggen! Konstruktiv kritik? Det är ruggigt snyggt, förändra inget!

  3. Kajsa: Men åh! Tack så mycket! 😀

    Sarah: Hihi, tack! Jag gillar att hålla på och pyssla med olika layouter och så… det känns mer personligt och pyssligt. Haha, det var bra konstruktiv kritik! 😀

    Surra: Tack så jättemycket! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *