Mitt i natten…

litteraturprovlipstick
 månsken
nattmatknäckemacka

Igår natt kunde jag inte somna. Vinden ven runt huset, magen kurrade av hunger och trots den sena timmen fanns det inte det minsta spår utav trötthet. Så då satt jag där ensam mitt i natten i mitt rum och åt knäckemackor, fotade månens sken utanför fönstret och funderade och filosoferade över livets stora gåtor. Sånt tycker jag man ska göra på nätterna. Jag önskar att man inte behövde sova om man inte känner för det.

Delta i diskussionen

23 kommentarer

  1. Tack så mycket! Jag klippte mig i onsdags och tyckte frisören gjorde den lite för kort… men det brukar ju växa ut hiskeligt fort så det gör inte så mycket. 🙂

  2. Tack snälla du! 🙂 Som jag skrev ovan till Sarah, så var jag och klippte mig häromdagen och jag tyckte luggen blev på gränsen till för kort. Men den lär ju växa ut rätt fort, och nu när jag fått så fina kommentarer känns den helt okej! 😀

  3. Tack så jättemycket! Jag har haft lugg nästan jämt, lite olika sorter, långa, sneda, raka, korta osv… men den jag har nu gillar jag verkligen! 🙂

  4. skorna kommer från johanssons och kostar 450 kr! haha, har gjort samma sak som du flera gånger den här veckan. svårt att somma ibland. i torsdags somnade jag vid tre-tiden på eftermiddagen och vaknade kl åtta på kvällen och kunde såklart inte somna om, så när kl var tolv eller ett på natten började jag göra chokladbollar, haha :D. du passar så fint i lugg! söta bilder dessutom.

  5. Anna: Ok, tack för info! Usch, ja jag har kommit in i en dålig sovperiod. Haha, chokladbollar är gott! Tack! 😀

    Sandra: Åh, tack så mycket! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *