Ohohoh… vilken härlig dag!

image640

En sådan ypperligt bra dag det varit idag! Dagen har inte bara varit bra, den har varit väldigt effektiv också. Hör bara här: Jag har hunnit med att gå i skolan 8.00-16.30 (Naturkunskap B, Idrott, Arrangering och Kammarorkester), sen blev det tvåtimmars-fika med söta och snälla Annika (det var väldans fint och trevligt, jag önskar att jag kunde träffa alla mina söta bloggvänner), efter det lite mer än en timmes övning på cellon och pianot och slutligen lyssning utav andra halvan av en konsert med symfoniorkestern.

På tal om symfoniorkestrar och klassisk musik, någon dag ska jag förklara för er varför det är så underbart att gå på konsert med klassisk musik. Jag ska ge er massor bra anledningar till varför det inte är långtråkigt och låter trist. Men innan jag gör det tycker jag att ni ska lyssna på det här, det är ungefär det vackraste som finns.

 
Jacqueline Du Pré spelar Kol Nidrei komponerat utav Max Bruch.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Jag blir lika glad varje gång jag träffar söta bloggvänner! Så otroligt roligt, spännande och mysigt. Det vill jag göra mer mer mer. 😀

  2. Ja, mera mera! Det är synd att det finns så många söta, rara personer som man skulle vilja lära känna men som man aldrig hunnit träffa… Tänk att ha ett jättestort fint blogg-kalas. 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *