Monki i Norrköping

monki i norrköping

Idag besökte jag Monki som precis slagit upp sina portar i Norrköping! Äntligen! säger jag, även om jag sörjer en smula över att varenda kotte numera kommer gå klädd i Monkis kläder och därmed förstörs en del av tjusningen. Men slut på klagandet, jag känner att butiken är värd många besök. De har mängder med fina kläder och interiören är verkligen något extra! Tyvärr fick jag bara provrummet på bild, men det är verkligen fascinerande. Speglar på alla väggar, massa ljusslingor i taket och krokar i form av fjärilar i stål som sticker ut från väggen.
Jag ska försöka gå dit någon mer dag snart och se om jag kan få med hela affären på bild, för den är verkligen något extra! Förresten, på bilden provar jag en finfin svart body och en svart kjol från Monki. Tro det eller ej, men jag gick faktiskt tomhänt från affären. Det beror mest på det faktum att min hjärna har fastnat för ett par underbara skor och då gäller det att spara slantarna. Men köp i affären kommer absolut att göras, för med tanke på hur mycket fint som finns där är det svår att låta bli! Vad tycker du om Monki?

Delta i diskussionen

22 kommentarer

 1. åh, din lilla lyckost! vill också till den nya affären, men jag ska inte klaga. Två stycken i malmö finns här faktiskt 🙂 Jag älskar monki!

 2. Matsdotter: Det är vita fiberoptiklampor tror jag. Det hänger liksom ner massor av trådar som bildar ett helt ljustak! 🙂

  Karolina: Tack söta!

  Katrín: Som jag väntat på denna affär alltså… 🙂 Du ahr ju till och med två Monki-affärer inom räckhåll. Fast jag förstår om den nya lockar, för den är verkligen häftig!

 3. Hm asså jag har aldrig gett affären en ordentlig chans för jag tycker den verkar så… rörig, svårt att hitta något. Men det får bli nästa gång jag är och shoppar för nu har jag hört så himla mycket gott 😛

 4. Haha… ja, när jag var i affären på Götgatan höll jag på att krocka in i väggen för det är så mycket speglar överallt… 😛 Men det finns massor fina grejer till bra priser. Och sen är det kul med lite andra kläder en just den sorten som finns hos typ Gina Tricot eller Vero Moda. 🙂

 5. Åh, jag var inne på deras sida alldeles nyss. Så fint ju. Dock så har inte Linköping den affär, trots att det är bland de största städerna. Men Norrköping.. det är inte alls långt tid. Vart i Norrköping?

 6. Åh, vad jag längtar dit nu! Jag hade planerat att gå dit igår, men hela tiden kom det saker ivägen. Och inte har jag tid idag heller. ÅH! Jag längtar.

 7. Josefin: Eller hur! 😀

  Emelie: Jaa… man blev lite yr. Sen var det lite jobbigt att se vilka som var upptagna eller inte. Men snyggt var det i alla fall! 😀

  Surra: Det ska öppna en Monki-affär i Linköping alldeles snart har jag hört! Tills dess får du komma till Norrköping. Affären ligger i city, i varuhuset Spiralen, precis bredvid JC. 🙂

  Amanda: Åh… jag önskar att de hade rea här också. 🙂

  Matilda: Haha, du får försöka ta dig tid och springa hit för det är absolut värt ett besök! 😀

  Ellen: Ja, det är så kul att lägger ner tid på att skapa spännande miljöer också!

  Lisa: Apselut! 😀

  Helenascity: Om jag orkar… 😛

 8. tjusiga foton! jag gillar monki något sånär.. men eftersom jag inte köper något nyproducerat längre (förutom strumpbyxor och underkläder) går jag sällan in där. jag håller mig till secondhand 🙂

 9. Tack! Oh, vad häftigt att du inte köper något nyproducerat! Hade secondhand-shoppingen varit större och mer utbredd i Norrköping hade jag gärna testat att göra samma sak ett tag…

 10. bilderna var verkligen superfina! gillar monki rejält fast köper inte så mycket där. jag är så snål av mig, haha! är ju egentligen ganska bra priser där. vad är det för underbara skor?

 11. Tack! Haha, men det är ju bra att inte konsumera för mycket också. Man måste ju tänka på miljön, och att spara är aldrig fel! Skorna är ett par jättefina svarta med klack från Vagabond. Jag köpte dem, älskade dem men insåg sen tyvärr att de inte passade perfekt. Så det fick lämnas tillbaka tyvärr… 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *