Hämtat från garderoben – Many the miles

image694image695
mörkblå jeans med hög midja – h&m . vit- och blårandig blus med knappar – by jules
vitt linne (under) – h&m . vas med tulpaner – namnsdagspresent

Hej vänner! Så här har jag sett ut idag (helt plötsligt vaknade jag upp ur min vinterdvala och bestämde mig för att visa upp mina kläder, även idag!). De gångna timmarna har inneburit övningskörning, massor mat, tv-tittande, lite städning och musiklyssnande. Nu är det dags för mig att plocka fram dammsugaren och ägna mig åt några minuters exklusiv och fashionabel städning. Kan det bli mer spännande? Knappast!

PS. Alla med sommarlängtan – kolla på Skärgårdsdoktorn som börjar ikväll kl. 18.30 på svt1!

Delta i diskussionen

20 kommentarer

  1. Paulina: Tack! 😀

    Jeanette: Jag kallar de klädesplagg jag sytt själv för ”by jules” eftersom Jules är ett smeknamn jag har. Så man kan säga att det är ett märke, fast med få plagg i endast ett exemplar… 🙂

  2. Mmm… det är så härligt att titta på några avsnitt och sen inse att ja, sommaren finns faktiskt även om den känns väldigt avlägsen. Helt plötsligt så är den här! 🙂

  3. Tack så mycket! 🙂 Fast jag måste erkänna att ibland så känner jag mig sjukt tråkigt klädd och vissa dagar finns det inget i garderoben som jag vill ha på mig… Men jag antar att de flesta känner så ibland! 😛

  4. Hahaha… Koncentrerad på att inte skada någon stackare i trafiken var jag i alla fall… 🙂
    Jag kan säga att jag är någonstans i nybörjarstadiet så bättre ska jag väl bli, men skapligt gick det i alla fall. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *