Baka, baka liten kaka

ingredienservispa
mjöl och socker och vaniljsocker och bakpulverblanda och rörvisp vispluktar gott
häll upp i formarslicka skålen
femton minuter en kvartfärdiga!
mums!lägg i påse

Som ni ser ovan så har jag bakat muffins idag! De blev väldans goda, jag önskar att alla vore till mig!

Annars vet jag inte om det hänt så mycket spännande idag… Jo, jag vaknade och upptäckte att min frisyr påminde väldigt mycket om Joey Tempest, ni vet han i Europe. Det tog en stund att få det på plats igen… 🙂
Sen spillde jag lingonsylt på min touchpad, men det är en historia jag får berätta någon annan dag för nu ska jag sova. Ha det fint!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Baby baka liten kaka! 🙂 Jag har faktiskt också bakat. Igår på jobbet. Chockladbollar. Känner mig så duktig när jag gör det. Liksom, jag, skapa något med mina egna händer som folk faktiskt ska äta! Wiii
    Puss

  2. ojoj, vilken mysig blogg du har. Jag känner mig hemmastad, som en lite kall dag då jag slänger mig i soffan med filtar, varm choklad och en bra film.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *