Hämtat från garderoben – Under my umbrella

Now that it's raining more than ever, know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella

svarta jeans – åhléns . grå långärmad tröja – h&m . stickad kofta – mammas
svarta skor – vagabond . stort svart paraply – från hallen
rysk sjal med blommönster – mammas gamla

Idag har regnet öst ner hela dagen. Usch! Jag passar på att mysa inomhus med chokladmuffins, Gossip Girl och The Cardigans nya samlingsskiva (underbart bra!).
Hoppas allt är fint med er! Kram

Delta i diskussionen

28 kommentarer

 1. ja, absolut! mysko det där med hur tiden går. skulle vart nåt att kunna köpa tid. är också sjukt trött på allt regn. är ju en konst att använda paraply när det stormar så mycket som det gör här. men är man inne är det ju inte helt fel, speciellt inte med de där muffinsen. fin koftan var!

 2. Linn: Absolut! 🙂

  Lisa: Ja, den är jättevarm och mysig… 🙂

  Anna: Haha, ja. Några extratimmar skulle vara fint! Jag hatar att ha parpaly när det blåser, de bara vänder sig ut och in och det känns som om man ska flyga iväg likt Mary Poppins. Att sitta inne och titta ut på regnet är helt ok! Tack!

 3. Jag vet inte riktigt hur det gick till, de bara blev så! 🙂 Men jag tycker inte det känns som om de är så långa, jag är ju liksom inte extremt lång eller så, bara en smula oproportionelig, haha. Koftan är min lilla favorit perfekt när det är lite kallt och ruggigt.

 4. RE: haha, ja tack och lov! Men jag har en tendens att skratta åt mig själv när jag är ensam också. Eftersom jag är så himla klantig är jag rätt van. jg menar, ibland halkar jag på en isig skvätt påväg till tåget och ligger bland massorna som faktiskt försöker gå på. då skrattar jag så att jag får kramp. lite äventyr i vardagen är ju inte helt fel! 🙂

  Förresten, vad ruggigt fin du är, under ditt tjusiga paraply

 5. Haha… Jag brukar också vara rätt klantig så jag vet precis hur det känns! Men som du säger, lite äventyr i vardagen är aldrig fel! 😀

  Tack, tack söta du!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *