Tävling!

paketpaket

OBS! Tävlingen är nu avslutad och resutlatet hittar du här!

Eftersom nästan varenda blogg håller på med små käcka jultävlingar just nu, så vill ju inte jag vara sämre! Därför tänkte jag ha en fin liten tävling här på min blogg. Priset är hemligt än så länge, men jag kan avslöja att det är färgglatt, fint och noga utvalt!

En tävling måste såklart ha några regler, så här kommer de (ni som har sett på Fem myror är fler än fyra elefanter kommer tycka detta är jätteenkelt.):
Jag skriver 5 olika påståenden, fyra av de är sanna – ett är falskt. Er uppgift är att lista ut vilket som är falskt, skriva en liten kommentar med rätt svar och posta den. Glöm inte att ange mail- eller bloggadress så jag kan kontakta er om ni vunnit. Av de som angett rätt svarsalternativ utses en vinnare med hjälp av lottning. Tävlingen pågår tom söndagen den 9 december 2007. Lätt som en plätt, bara att tävla!

Idag (den 6 december 2007) har jag:
1. Varit utklädd till julgran.
2. Lyssnat på Timbaland ett flertal gånger.
3. Spelat Counter Strike i skolans datasal (vilket är strängerligen förbjudet).
4. Poserat i en gymnasieskolas reception (en skola där jag inte går).
5. Googlat och sparat ner en bild på Jan Malmsjö.

Välj ut vilket påstående som är falskt och tävla av hjärtans fröjd!

OBS! Tävlingen är nu avslutad och resutlatet hittar du här!

Delta i diskussionen

33 kommentarer

  1. HAHAHA Lätt Du är för prydlig för att ha spelat CS. Dessutom har du klagat på resten av folket i datasalen! Kramar Stina

  2. det ligger på Hospitalsgatan 6a. alltså nästan precis i hörnet drottninggatan/gamla stan… det står typ pelikanen eller nåt på en skylt på huset. och så ligger en klockaffär bredvid. det är liksom en port med porttelefon som man måste ringa på för att bli insläppt. kan ju låta lite farligt men de som jobbar där är jättetrevliga! verkligen värt ett besök! 🙂

  3. Jag tror att nummer 3 är falskt. Det där med att du spelat Counter Strike…

  4. Hey sis! Tänkte bara svara på ditt sms här. Jag önskar mig kläder och accessoarer av min mycket smakfulla lillasyster. Vad som helst bara det är snyggt. Sen önskar jag mig en mascara och bodylotion också. Eller annars fred på jorden eller nåt annat trevligt… Eller varför inte nåt trevligt och överraskande, i fall deu springer på nåt. Men annars är det mest snygga kläder/accessoarer… Take care!

  5. VÄRLDENS FINASTE KOMMENTAR fick jag av dig ikväll. Du vinner förstapriset i min inofficiella kommentarstävling. TACK TACK TACK Julia för att du är så snäll och fin.

  6. Jag tror inte att du lyssnat på Timbaland ett flertal gånger. Varför skulle man vilja det liksom?

    Jag vill också passa på att önska alla mina medtävlande lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *