Resultatet!

image568

Ja, då var det verkligen hög tid att redovisa vinnaren i den lilla tävling som jag anordnade för några dagar sedan. Måste medge att det var mycket underhållande att läsa vad ni trodde och tyckte om mig, många tyckte det var lite klurigt att lista ut vilket alternativ som var falskt och det kan jag kanske förstå… 🙂

Idag (den 6 december 2007) har jag:
1. Varit utklädd till julgran.
2. Lyssnat på Timbaland ett flertal gånger.
–> RÄTT SVAR! 3. Spelat Counter Strike i skolans datasal (vilket är strängerligen förbjudet).
Här har vi alltså det falska alternativet som många duktigt nog gissat rätt på! Jag har inte spelat CS där (än så länge) men jag kan tala om att det är en hel hög med andra elever som brukar sitta och lana ibland.
4. Poserat i en gymnasieskolas reception (en skola där jag inte går).
5. Googlat och sparat ner en bild på Jan Malmsjö.

Vinnaren utsågs genom lottning (av alla som svarat rätt) och det var Hanna som vann! Stort grattis! Maila mig din adress så kommer ett fint paket på posten! 🙂

Ett litet extrapris delas också ut, det var kul att så många var med och tävlade. Extrapriset går till KinaStina som var den första som svarade rätt. En lyssningsbar present väntar snart!

PS. Är ni nyfikna typer som undrar vad jag gjorde med den där bilden på Jan Malmsjö eller hur jag såg ut som julgran eller vilka låtar med Timbaland jag lyssnat på, så får ni fråga! 🙂

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Jag vill se dig som julgran! Förra året var jag en tvåmeter bred lussebulle i luciatåget..men jag tror allt att din julgran klår mig!

  2. Emelie: Då får jag väl berätta! 😀

    Sarah: Haha… har tyvärr ingen bild på just mig som julgran, det var lite krångligt med kamera och så. Men jag kan säkert fixa fram någon bild på en klasskamrat utklädd till gran! 😀 Haha, alltså lussebulle är nästan mer imponerande än gran tycker jag…

    LISA: 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *