Raindrops

Rainy day in New York
image572

Det här med att sitta och rita och teckna för hand har aldrig varit min grej riktigt. Alldeles för jobbigt och så kan man ju inte ångra sig om det blir fel. Visst, det finns suddigum men det blir ändå aldrig helt perfekt när jag ska försöka rita något. Därför tycker jag det är mycket trevligare att rita i datorn. Där kan man ändra färger, ångra, klippa ut och klippa in mer precis som man vill ha det! Bilden ovan pillades fram någon gång under söndagseftermiddagen, mittemellan pepparkaksbak och julklappsshopping. 🙂

Bilden ovan är inspirerad av detta foto, taget av Scott Schuman, The Sartorialist.

Delta i diskussionen

13 kommentarer

 1. Anna: Tack! Jag har inte ritat så mycket än… Men med lite träning blir man bättre! 🙂

  Emelie: Jag skulle vilja testa en sådan. Skulle vara rätt kul att ha faktiskt! 🙂 Vad kostar en sådan ungefär…?

  Lina: Jag vill också dit! Ska vi ta oss en sväng dit runt nyår? 😀

  Josefin: Tack så mycket!

  Amalia: Tackar, tackar!

 2. Men! Duktiga duktiga du. var ju urfräsigt lilla Prick! 😀
  Och jaa. Oman? Jag föredrar att resa till platser som inte är försvenskade och som fortfarande har kvar det genuina och oexploaterade. Så när jag läste om Oman för ett par år sedan fastnade jag direkt. Så vackert, så magiskt, så kulturellt, så annorlunda och speciellt. Allt det där som jag vill ha. Så jag fick min vilja igenom till i våras och jag och mamsellen fastnade helt så nu åkte resten av familjen fast – en storebror och + en broders flickvän. Magiskt var det, magiskt! 🙂
  Och ja ja ja. Jag har funderat på det där med Thailand men om jag jamför vad jag hört,sett och läst om Thailand så rekomenderar jag Oman 1000 gånger om. Det är beyond allt vad svenska, röda turister i solstolar på Pi pi beach är. Puss!

 3. Men åh, tack! 🙂
  Ja, jag förstår att du fastnade. I och med att jag läst lite om det nu, så verkar det oerhört förtrollande och verkligen ett resmål som jag vill uppleva! Får se när det blir tillfälle… inte alltför långt in i framtiden får vi väl hoppas! 🙂
  Eller hur, visst skulle jag inte tacka nej till en Thailandsresa. Men nu känns det som om halva befolkningen i Thailand består av svenskar, och när man är ute och reser vill man ju ändå komma bort ifrån det där ”vanliga” som man ser hela tiden här hemma. Oman står härmed långt upp på listan över resemål som ska besökas någon gång i livet! Kram!

 4. min kostade 1700kr tror jag. fast det finns ju billigare och dom som är väldigt mycket dyrare också för den delen! finns de som kostar typ 40000!

 5. Ok, egentligen skulle jag vilja testa en först innan det blir något inköp eller så. Och köper jag en blir det nog en billigare variant, troligtvis en A5. Vad har du för storlek på din?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *