Dear Santa…

Som några kanske sett så är jag med på veckorevyn.com för att ge exempel på saker jag önskar mig i julklapp. Om man jämför med många andras önskningar så är det ganska få Louis Vuitton-väskor och Balenciagas på min lista, jag försökte hålla mig till mer realistiska önskningar eftersom då är chansen att man får dem lite större! Här kommer resten av min önskelista, fina och bra grejer! Sen önskar jag mig faktiskt två saker till som inte står med här, och det är överraskningar och en vit jul! 🙂

image575
1. Färgade strumpbyxor (plommonlila, grå eller svarta)
2. Fårskinnstofflor
3. Parfym, Paul Smith – Rose
4. Resa, till destination som inte ligger 20 minuter från hemmet
5. Fuktkräm – Garnier Pure A
6. Burt’s Bees Beeswax Lip Balm
7. Presentkort på Åhléns eller H&M
8. Tunnstickade koftor med knappar (i färger som blått, rosa, vinrött och plommonlila)

image576
9. Bok, Meg Cabot – Princess on the Brink
10. Bok, Meg Cabot – Party Princess
11. Bok, J.K Rowling – Harry Potter och Dödsrelikerna
12. Laptop-fodral 15,4" finns t ex på Ordning & Reda, fin färg – ej klarblå
13. Presentkort på almanacka ifrån http://www.personligalmanacka.se/
14. Cd-skiva, Tomas Boström – Sammet
15. Stämapparat & metronom
16. Omtagling för min stråke
17. Real Jazz Book (C-versionen)

Delta i diskussionen

26 kommentarer

 1. jag önskar mig ooooockså resor. Mycket längre bort än 20 min. Nu kom jag ju dock nyss hem från just en julklappsresa i förtid så jag kan nog inte vänta mig en till. Men ändå. man kan ju alltid önska!
  Ohh har jag funnit en Oreokompis? Kul kul KUL! Dock har jag värsta cravingsen efter det men ingen möjlighet i världen att få tag i dem där jag bor. Jag går uuuuuunder. X( Krama

 2. Du är ingen modebloggare, du är ju coooool, så jag blev faktiskt lite förvånad:) Jag önskar mig en Ipod Nano 2nd Generation 8 GB Black (långt produktnamn). Nu har jag en fattig liten spelare som bara rymmer 200 låtar:( Känner mig inte så materialistisk just nu, julklappar känns mest jobbigt, så Ipoden är det enda jag kan komma på.

 3. Kajsa: Ja, ju längre bort desto bättre. Typ! 😀
  Oreos är fina grejer det. Jag har tur för jag kan köpa mina på ICA som ligger 2 minuter från skolan. Fast jag köper dem inte så ofta eftersom det inte riktigt blir samma grej då… De ska ätas vid väl utvalda tillfällen, då smakar de bäst! 🙂 Kram

  Benedictus: Hahaha… yeah, det är klart att jag inte är någon modebloggare, jag är ju mycket coolare än så! 😀 Det är ju rätt skönt när man känner att man har det mest, man behöver inte så mycket mer. I år hade jag rätt svårt att komma på bra önskningar, men efter lite hjärnarbete fick jag ändå fram en hyfsad lista. Hoppas att du får din iPod av tomten på måndag!

 4. Mycket roligare att önska sig realistiska saker, som du säger det är ju större chans att man får dem då 🙂 Dessutom skulle mina föräldrar få hjärtslag om jag önskade mig en väska för 16,000

 5. Sassy: De är underbara! Jag har ett par nu, men de har blivit helt sönderslitna… så ett nytt par är verkligen behövligt! 🙂

  Linnea: Ja, precis! Varför ska jag sätta en väska för 16,000 på min lista när jag ändå vet att jag inte kommer få den? 😛 Nä, då är det bättre att önska sig mer rimliga saker som man kanske kommer få!

 6. Hahahah. men jag får väl tvinga dig att köpa så får du skicka till mig. För de blir ju speciella för mig då. De är ju skickadew ändå från ändra änden av Sverige! ^^ mhihi
  Och vad bra at du höll med angående kameraköp kontra nitsko. Känns bra att höra det från klok flicka som du! Puss

 7. Jajaja… jag ska! Jag lovar! Men allt julstök står mig upp över öronen så än har det inte riktigt blivit tid. Men det kommer! Jag lovar! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *