God jul

julkula

Kungsgranen står med all sin prakt i vardagsrummet, fylld med röda kulor, ljus och glitter. I skafferiet finns burkar med knäck och kola, på spisen står skinkan griljerad och klar. Sånger från Ella Fitzgerald och Frank Sinatra strömmar ur musikspelaren, tillsammans med klockspel och bjällerklang. Paketen är inslagna, de har fått mängder med snören och etiketter och får nu ta plats under granen. Skinksmörgåsar och risgrynsgröt har åkt ned i magen, lilljul har firats med kusiner. Julsånger har sjungits, det har fikats och önskats god jul. Kalendern har nu bara en oöppnad lucka kvar. Den spar jag till morgondagen. Till julafton.

God jul!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Myys! Men hur var julafton då? Jag sitter just och är dåsig efter gårdagens festligheter som höll sig lite för långt in på natten. Trööööööött! ^^ Haha Krama

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *