Sometimes I feel so full of love

Idag är det annandag jul. Det innebär att all julmat liksom sjunkit in i kroppen och fyllt ut vartenda litet hålrum. Man blir alldeles tung och seg i varenda liten del av kroppen och orkeslösheten slår på. Annandag jul innebär också att mamma får för sig att hela familjen ska gå ut på promenad för att få frisk luft och lite motion. Jag avskyr att gå på promenad, såvida jag inte får göra det med en söt vän i handen eller i en vacker sommarskog. Men eftersom mamma har ett visst inflytande i detta hus fick hon sin vilja igenom och hela familjen fick vandra ut på promenad.

Sedan under eftermiddagen och kvällen höll jag på att avlida av tristess. Är det något som jag gillar mindre än att gå på promenad så är det att ha tråkigt. Jag blir extremt gnällig och kan inte sitta still utan bara halkar omkring i soffan samtidigt som jag gnyr att: "jag har trååååkigt." eller "jag har ingenting att gööööra". Denna tristess led jag av i någon timme eller två tills jag kom på att jag kunde leta upp pappas kamerastativ och leka lite med min kamera. Så då gjorde jag det.

image580  image581

I morgon ska jag eventuellt ge mig ut i mellandagsrean. Är det inte rätt så galet egentligen, här springer vi runt som dårar innan jul för att köpa alla julklappar och sedan, en dag efter jul så springer vi runt som dårar igen för att köpa ännu mer saker…?! Väldans konstigt det där! Nä, jag satsar på lugn rea-shopping utan en massa armbågande och onödiga inköp, men ett par fina skor skulle jag hemskt gärna vilja komma hem med.

image583  image582

Delta i diskussionen

18 kommentarer

  1. Hej! Nu undersöker jag lite, så skulle bli jätteglad om du kunde svara på en fråga. Frågan är: Vad tror/tycker du om Britney Spears? Tack så mycket 🙂 Ha en bra dag!

  2. Haha… ok visst! Men ärligt talat så är jag varken insatt eller särskilt intresserad i hela den här Britney-historien. Jag tycker det är ganska tragiskt att hon blir så förföljd och utsatt hela tiden och jag tycker synd om hennes barn. Det känns som om hon har haft sin karriär nu (i alla fall inom musik-branschen) och det hade kanske varit bättre om hon slutat när hon fick barn istället för att försöka göra misslyckade comebacker.

  3. Det gnager lite i mig för att jag inte varit iväg på någon shopping än. Men det är de gamla invanda tendenserna till manisk konsumtion som jag faller i. För jag varken ska, egentligen vill, behöver eller borde shoppa något. Fick massa fina kläder av broders flickvän i julklapp så kläder är liksom redan ”inhandlade” och annat? Nje, jag behöver inte. Sen vill jag resa en massa 2008 och då kan man inte småköpa. Så kanske kanske åker jag in och lunchar med en kompis och kikar på folk men inte mer än så. Kram!

  4. När man tänker efter så är det ju sällan något man verkligen _behöver_ handla på mellandagsrean. Det är ju bättre att spara julklappspengarna istället. Jag vill också resa massor 2008, så jag tänkte också spara mina pengar lite. Idag blev det ett par skor på rean (som mamma betalade) och en kofta som jag behövde (intalning) som var det 50% rabatt på… Så det blev rätt lugnt gällande rea-shoppingen för min del, vilket känns bra! Kram!

  5. jag vet, det är egentligen hel knäppt..man handlar innan jul för att fixa alla julklappar, sen direkt efter julafton sticker man ut o handlar mer..fast jag har ännu inte köpt mer än lite underkläder..

  6. Catharina: Precis, helt galet är det! Det gäller att vara lite begränsad…

    Kajsa: Åh, härligt! Kan behövas i vinterregnet.

  7. Hörru kusinen! Glöm inte bort att man måste ha tråkigt ibland för att man ska kunna veta när man sen har roligt. Fina bilder du fick till. Gott Nytt År om vi inte hörs innan dess. Kram Ulrika

  8. Haha… det där är ett riktigt vuxen-uttryck måste jag säga. Men visst ligger det lite i det, för om man bara skulle ha roligt hela tiden så skulle man ju inte veta hur det är när det är roligt på riktigt. Fast sen finns det ju gränser för hur tråkigt man får ha också, jag tyckte det var lite i värsta laget… 🙂 Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *