Norrköping

Om du skulle få för dig att besöka Norrköping (trots Blondinbellas diss… hahaha) så rekommenderar jag dig ett besök under den mörkare årstiden. Såhär i december är Norrköping nämligen otroligt vackert och mysigt, särskilt delarna runt industrilandskapet. Titta bara här…
image558
Utsikt över Strömmen, Kråkholmen och Rådhustornet. Hit måste du gå!
image556
I Knäppingsborg finns det mysiga caféer. Här kan man sitta ute och dricka god cappuccino. Det går finfint att sitta utomhus även om det är kallt, för det finns filtar och fårskinn att sitta på, dessutom står det ståtliga julgranar här, eldar är tända och julmusik spelas! Mysigt!
image559
Om du vandrar mot Strömsparken finner du denna fina ljuskrona som hänger under en bro.
image561
Vill du klättra i träd under din promenad, så finns det gott om upplysta sådana. Se upp så du inte halkar bara! Haha…
image562
Avsluta gärna allt med mera fika… Det kan man aldrig få för mycket av! 😀

Delta i diskussionen

22 kommentarer

 1. Norrköping är en fin stad och bra att shoppa i. Varje år har dom väl ett sånt här musikfyrverkeri, det var jättefint!

 2. Ja, Norrköping är en fin stad! Shoppingutbudet är lite sisådär tycker jag, men det beror kanske på att jag sett affärerna så många gånger. SM i musikfyrverkerier hålls här under Augustifesten. Det är häftigt och snyggt! 🙂

 3. Jag skiter i vad en korkad brud med mer kemikalier i sitt blonderade hår än hjärnceller säger för dumma saker. JAG älskar Norrköping vilken tid på året det än är. Önskar att jag var mer i vår lägenhet där och fick uppleva mycket mycket mer av mysestaden. 🙂

 4. jaa Norrköping är väldigt mysigt, särskilt knäppingsborg. vad händer i eran skola på måndag? ska nämligen vara med ettorna hela dagen.

 5. Josefin: Japp! Norrköping är mys! 😀

  Agnes: Eller hur! Du borde besöka staden… det är ännu finare och mysigare på riktigt! 🙂

  Kajsa: Haha… Nästa gång du kommmer ned hit får du höra av dig så vi kanske kan träffas eller så! 🙂 Norrköping är mys!

  Alicia: Ja, eller hur! Jag älskar Knäppingsborg, det har blivit så fint! Hmm… vet inte riktigt alla ettors lektioner, men vi har i alla fall en gemensam lektion och det är kör. Sen på eftermiddagen vid 16 skulle det vara Lucia-rep i St Olai… Det blir nog skoj i alla fall!

 6. Men shiet, blondinbella är ju så… blåst! Jävlar i havet vad hon generaliserar. Norrköping är en trevlig stad, jag var där i somras. Man kan ju egentligen bara skratta åt Blondinbimbo som är helt puckad (kolla in särskrivningen i hennes inlägg!) trots sin fiiiina akademiska utbildning. Jävla borgar-idiot. Füüüü.

 7. Haha, ja verkligen! Jag läser hennes blogg mest för att det är komiskt, men jag tycker nästan synd om henne också. Hon har verkligen fått en vinklad syn på världen… Norrköping är fint i alla fall! 😀

 8. Norrköping i mitt hjärta hahah 😀 men i like norrköping, det är väldigt fint och en bra stad att bo i tycker jag , för det mesta ^^ ha det bra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *