Torsdagsvandring

idag är det tors dag. jag heter inte tor.

Idag tänkte jag först vara jätteambitiös och ha en sån där ett foto i timmen-dag (hade några sådana för typ två år sedan på den tiden då jag hade en egen liten hemsida). Men alltså, den idén föll rätt fort, för redan inne på andra timmen insåg jag att jag inte skulle ha tid att ta kort var sextionde minut. Lite foton blev dock tagna senare på kvällen, jag fick för mig att jag skulle testa att ta kort på mig själv i olika delar av huset. Så ovan ser ni mig i hallen, trappan, köket (kylskåpet), vardagsrummet och rummet nedanför trappan (med alla bokhyllor).
Idag har jag varit iförd detta:
svart kjol  med fickor – åhléns . blå t-shirt – cheap monday . svarta strumpbyxor – h&m
svart kofta (inte på bild) – vila . armband med stora stenar – glitter

Nu mina vänner ska jag ta och se på senaste avsnittet av Gossip Girl och sedan är det sovdags. Vill ni ha något att lyssna på så rekommenderar jag: Teitur, Elin Sigvardsson, Kite, Peter Jöbacks julskiva (för julmysstämningens skull!) och Montt Mardié.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Josefin: Ok, men har du tillåtelse till att använda den då? Tänkte att det kanske var deras och så…

    Erika: Jepp, böckerna finns nu som tv-serie. Men jag tror inte den
    följer böckerna så väl (har inte läst några av dem) men jag har hört att själva bokhandlingen inte stämmer överens så bra med tv-serien. Fast jag gillar verkligen serien, den kommer till Sverige i vår tror jag, men jag ser i amerikansk takt via streaming-sidor. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *