Måndelimåndag

måndag
3 konstiga saker jag gjort idag:
1. Skrivit en analys om ett stearinljus (naturkunskaps-läxa)
2. Tränat på att rabbla alfabetet baklänges (det var inatt då jag inte kunde somna…)
3. Råkat skrämma slag på en stackars kvinna då jag svängde runt ett gathörn precis samtidigt som hon rundade det, vilket resulterade i att var fem centimeter från att springa in i varandra och hon hoppade en bit upp i luften och ropade "Oj, men hjälp!"

3 roliga saker jag gjort idag:
1. Blivit bjuden på mat av min mamma (det var roligt för jag var jättehungrig och jag fick välja en mycket god rätt från menyn)
2. Haft cellolektion (yeah!)
3. Ritat små gubbar på noterna i min pärm under körlektionen

3 saker jag ska göra snart:
1. Borsta tänderna
2. Titta på ett avsnitt av Sunes Jul
3. Läsa någon tidning eller bok

3 saker jag vill äta just nu:
1. Ben & Jerrys-glass, direkt ur paketet med tesked
2. Fruktsallad med goda frukter typ mango, ananas, jordgubbar
3. Frysta hallon

3 låtar jag tycker om förtillfället:
1. The Great Final End – Kite
2. Decembernatt – Peter Jöback
3. Paraply – Montt Mardié

3 saker jag önskar att jag vore utan:
1. Min hosta
2. Alla jobbiga och stressiga saker som händer nu innan jullovet
3. Min garderobstristess

Jag är generös och vänlig idag, så jag bestämmer att ni får låna listan hur mycket ni vill om ni har lust med det. Joråsåatte. Nu är det sovdags!

Delta i diskussionen

27 kommentarer

 1. Åh, Julia vad jag saknar dig nu! Återigen ett jättefint kollage. Ska verkligen försöka lära mig snart. Sunes Jul är fina grejer det. Haha. Nu är det inte många veckor kvar tills vi ses. Ska bli jättekul! Puss o Kram

 2. ohh. VAD ROLIGT! har letat efter din blogg i evigheter och nu hittade jag den äntligen, av någong anledning har du fastnat i mitt huvud. KULKUL. nu ska jag njuta.
  PUSSOKÄRLEK.

 3. haha shit jag kunde inte heller sova inatt o jag gick ändå o la mig vid halv 1..men inte tänkte jag på att rabbla alfabetet baklänges:P

  åå mmmmm vill oxå äta ben&jerrys ur paketet -mums;D
  ååååå fruktsallad…sluta sukta mig:P VILL HA NU!

 4. Lina: Jag saknar dig med (och Vendela & Sofia) som in i bängen! Öva, öva och lek massor i photoshop så lär du dig! Tålamod är en fiskares bästa vän… 🙂
  Sunes jul är underbart! Ungefär när kommer du hem? Puss!

  Benedictus: Hahaha… ”This is a supercraving”! Sunes jul är mycket trevligt, perfekt att starta upp julen med! 🙂

  Julia: Haha, oj det var kul att höra! Roligt med så entusiastiska läsare också. Välkommen tillbaka! 🙂

  Julia (inte jag själv): Rabbla alfabetet baklänges funkar väl sådär, men det är rätt kul för man lär sig snabbt och man kan flasha lite med det… En bra grej som jag fick lära mig av en kompis var att man ska öppna ögonen när man andas in och stänga när man andas ut. Efter ett tag orkar man inte öppna ögonen längre och då somnar man… 🙂
  Kan vi inte äta Ben & Jerrys nån dag? Jag är grymt sugen! 😀

 5. Jag slutar inför jul vid lunch den 21 dec. och kommer hemhem där på kvällen. Flyger delar av sträckan så det går lite snabbare. puss

 6. Ok, har för mig att Vendela också kommer hem den 21! Trevligt, trevligt! Ska bli så kul att se alla igen, och härligt att fira jul! 🙂

 7. Åh, vill också ha! Måste ses typ i morgon eller typ på tordag eller typ annan dag! Vill äta B&J direkt ur burken med alla sötisar! Puss!

 8. Jag har spelat i sju och ett halvt år nu, så ganska. Går musiklinjen med cello som huvudinstrument. 🙂
  Mmm… jag har inte hunnit lyssna in mig ordentligt än, men några låtar har satt sig och fler lär det bli!

 9. Ohh då är alltid så rolig och gullig i allt du gör! Man vill ju bara ta upp dig från backen och kraaaaama dig liksom. Haha (Fst du lär väl vara en sån där lång och spenslig liten yngre flicka och säkerligen längre än pluttemig..):D Mihihihi. Tack för de fina orden igår. de värmde. Och jag ska verkligen komma ihåg det! Klok är du dessutom.
  Kramar

 10. Men åh, vilken liten fin kommentar! Jag blir så glad! 🙂 Haha, även om jag är längre än dig så kan jag ju kramas ändå… Det var bra att höra att orden värmde. ”Miles apart. Close by heart.” Glöm aldrig bort det! Kram

 11. STORT tack för kommentaren (kommentarerna)! Jättekul att du tog dig tid att titta. Jag såg reprisen idag, och jag tyckte att det var OLIDLIGT – Heeeerreguuuud vad han babblade! Och om extremt tråkiga saker! Synd att de inte hittade någon bättre, känner jag.
  Jag hoppas verkligen att jag får fler chanser i tv, jag tycker att det är helt osannolikt roligt! 😀

  Oj, förlåt, jag visste inte att du till och med har cello som huvudinstrument. Jag får börja läsa noggrannare kanske?

 12. Varsågod! Det var bara kul att titta! 🙂 Alltså inte för att vara elak eller så… men han var rätt trist! Det han sa var bara samma sak hela tiden, och allt handlade om hans affär…

  Det är ingen fara! Har säkert skrivit det någon gång, men det är inget som jag påpekar varje dag liksom… Ibland känns det som att bara för att man skrivit en sak i bloggen en gång (för typ 2 år sen) så vet automatiskt alla läsare om det sedan. Även de som är nyare och så. Men när man tänker efter skulle det ju vara rätt hopplöst att hålla koll på alla och exakt vad de skrivit… 🙂
  Men i alla fall, jag läser musik med yrkesinriktning på DeGeergymnasiet (andra året nu). Har cello som huvudinstrument och piano som biinstrument. Tjaa… sen vet jag inte om det är något mer viktigt att säga. Haha…

 13. Du får stå när du viiiiill med mig under mitt paraply! jag har ett jättefint, gult paraply med fina moln på. Det snurrade jag runt med i London i våras. fast det regnade typ aldrig. men ändå. 🙂
  Nu ska jag länka till dig. Fattar inte varför jag inte rtedan gjort det? Men men, du är liksom för gullig, rar och rolig för att inte ha på länkekompislistan. För folk som länkas hos mig är vänner på ett eller annat sätt! 😀
  Kramar

 14. Josefin: Tack! 🙂

  Kajsa: Åh, det var snällt! Mitt finfina prickiga paraply börjar nämligen gå sönder, så jag står gärna under ditt istället. Yeah, länka på du bara! Det blir trevligt som katten (så kanske man inte kan säga… men det lät fint så jag kanske har kommit på ett nytt uttryck?). 🙂 Kram!

 15. JOO julle lets get some ben&jerrys NOW:D haha…iaf snart:P

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *