Host, host, host…

juliaVar jag än går hörs detta ständiga: hostihostihostihost… harkel… hosthost… Jag har fått en jobbig hosta som resulterar i att jag pratar som en hes målbrottskille, sjunger som en get och snart lär väl min ljuva stämma upphöra och jag kommer bli tyst. Förhoppningsvis inte alltför länge, för det kommer jag inte klara.

Ligger i min säng och borde sova för länge, länge sen. Det här mer att gå och lägga sig går sämre och sämre för varje natt. Just nu lyssnar jag på julmusik, sådana där knastriga inspelningar med massa stråkar, framförd av typ Nat King Cole och Frank Sinatra. Mys. Jag längtar efter julen och om jag inte får äta en lussekatt den närmsta veckan så avlider jag nog. Jag har ju för sjutton längtat sen september!

Skoldagarna känns evighetslånga nuförtiden (vilket de förvisso är, börjar liksom klockan åtta och slutar halv sex på måndagar), dessutom vill alla lärare att man ska jobba allt man kan på sin fritid och plugga och ha sig dygnet runt. Suck säger jag!

Vårt elevrum har drabbats av en ofantlig stank (alltså mycket värre än vanligt!), jag tror den kommer från kylskåpet. Snart borde vi ringa anticimex eller något… 🙂

Bara massa vardagspladder idag. Trist, eller? Jag skyller på tidpunkten. Nu ska jag sova. Jag lovar!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Naaaaaw! Du är ju för söt. Och det är bara roligt med långa skojiga kommentarer från dig. Kan se Julia brumma brumma runt i bilden under tiden mamma med fara för sitt iv håller i handbromsen. ^^ Mihi
    Och sprutan ja. Jag har tagit många spruot u mitt liv och denna var absolut inte värre än någon annan. Var faktiskt väldigt behändig och snabb att ta och sved bara lite precis när vaccinet går in i huden. Den kostar ju en del pengar men du tror jag får den gratis eftersom du är sjutton. Kolla upp det, för jag tycker helt klart att man ska ta sprutorna om man har chansen! Det är ju endå ett vaccin mot cancer! 🙂 Krya på dig lilla pyret.
    Krama

  2. Haha, jaa… jag tycker jag har rätt stor koll på bilen men när man ser hur nervös mamma ser ut så känner jag mig inte som Kenny Bräck direkt… 😛
    Ska kolla upp det där med vaccinet! Om det är gratis så blir det nog så att jag tar den, och samma sak om den inte är allt för dyr. Tack så mycket! Kram

  3. Haha, tack! Var både trött och lite krasslig när jag tog den men jag gillar ljuset! 🙂 Jullängtan är härligt men man blir ju lite galen när det tar sådan tid innan julen kommer! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *