Får jag stå under ditt paraply?

Jag vet inte hur många gånger jag skämtat om hur dålig en svensk version av årets sommarplåga skulle vara. Hur fånigt den skulle låta, ja rent ut sagt töntigt och allmänt värdelöst. Men alltså, jag måste nog ta tillbaka lite av det. För det här må vara på gränsen till tjatigt ibland, men samtidigt är det ju så genialiskt! Jag gillar det! Kan det bli bättre en mörk och regning novemberkväll? Lite sommarminnen, men nu i lugn och känslosam pianoversion. Lyssna och berätta vad du tycker!


Montt Mardié – Paraply

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Jag tycker det är genialiskt och grymt.
    Jag har också med den här och några andra låtar insett att bara för att en låt kommer till i popindustrin så är den inte alltid dålig.
    Lyssna bara liksom, texten är ju hur bra som helst!
    Gah! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *