Dansande snöflingor

image530

Jag har alltid velat bo i ett hus med riktigt djupa fönster. Sådana där som man kan sitta i och läsa och titta ut på snöfall, höstlöv och stjärnor. Fina grejer det där!

Idag är det äntligen fredag vilket gläder mig, eftersom den här veckan har varit horribelt stressig! Men idag har jag i alla fall avslutat min kurs i mental träning med ett betyg på tre vackra bokstäver, hurra! Hade jag inte varit så fruktansvärt trött (det beror nog på de ynka fyra timmarnas sömn jag fick i natt… Jag satt uppe och fixade ett föredrag som handlade om hur viktigt det är med sömn. Aningens tvetydigt.) hade jag nog dansat min skor förstora tillsammans med lite glada vänner. Nu blir det istället god middag, popcorn, lite tv-tittande, skön musik och Gossip Girl. Avnjutes tillsammans med snöflingorna som dansar i gatlyktornas sken.

Några fina låtar (med länkar till efter önskemål):
Save me from myself – Elin Sigvardsson
Hey ya – Obadiah Parker
Is there a ghost – Band Of Horses
Resan – Tomas Boström ("Jag som kände mig som hemma i Tunisien och Tibet, har funnit mig va’ vilse i min egen lägenhet" – genialiskt!)

Delta i diskussionen

24 kommentarer

 1. jag har också alltid velat bo där det finns djupa fönster! men om jag gjorde det hade jag väl aldrig suttit där antar jag 😛

 2. Haha… näe, det kanske inte hade varit samma sak. Men jag tänker alltid att om jag bosätter mig i en lägenhet eller ett hus med djupa fönster så kommer jag sitta där dag ut och dag in! 😀

 3. jaa kristinaskolan har fin fina fönster som jag också några hundra gånger suttit i 😀

 4. Lina: Jag vet! Gillar alltihopa! 😀 Puss!

  Cary: Tack så mycket! Föredraget gick jättebra! Ska skicka dig overheaden jag gjorde. 😀

 5. Jag älskar dina musiktips! Blir alltid lika glad varje gång jag ser att du har nya 🙂 Tack ;p

 6. Haha, vad kul! Jag känner liksom ibland att jag ger för många musiktips och tänker att ”nää… nu måste jag begränsa mig lite!”. Men det känns skönt att veta att någon uppskattar det, ska ösa på med ännu fler sen! 😀

 7. Uschi vad jobbig vecka! Förstår om du är trött och sliten efter det. Man skulle verkliugen då ha ett sådant fönster som du pratade om att sitta och läsa i med en bra bok och en kopp te. Myselimys! Kram på sockerbiten

 8. bea: Tack! 😀

  Superfreak: Åh, det låter ypperligt trevligt! Knapra på lite pepparkakor och sitta i fönstret och kika ut på snön. Givetvis ackompanjerad av ljuvlig julmusik! 🙂

  Josefin: Tack så mycket!

  Hanna: Tackar!

  Linder: Eller hur!

  Elin lj: Det är så mysigt! Jag är också avundssjuk på alla som har sådana fönster!

  Vera: Men åhh! Tack vad glad jag blir! Kram!

  Kajsa: Precis… så mysigt så! Kram på dig med prinsessbakelsen!

 9. Hej Julia, som du märker i mitt senaste inlägg är detta min bajsdag! du har ju jämt bajsmycket kommentarer!

  Jag bor i en lägenhet med djupa fönster! du kan komma hit å sitta å filosofera om du vill!

  (obs: det går att sitta i dem, men man får asont i röven efter 10 min för man kan inte röra på den… då ramlar man ner :P)

 10. Hej! Bajsmycket och bajsmycket… det beror på vad man jämför med. Jag vet sådana som har säkert 100 kommentarer per inlägg, men jag är rätt nöjd som det är. Blir det för många hinner man ju inte svara! 🙂 Men en av anledningarna till att jag har en del kommentarer är att jag bloggat i drygt två år nu… så då har man kanske byggt upp sig en liten skara med läsare. Eller vad vet jag? En annan anledning är nog också att jag försöker kommentera många andras bloggar också. Jag läser säkert 100-150 olika bloggar (nördigt, jag vet) och då blir det en del kommentarer. På så sätt dras läsare hit till min blogg och jag får också egna kommentarer. Men tålamod min vän, det kommer snart! Fortsätt flitigt bara!

  Det lät väldigt trevligt det där med dina fönster! Förutom det där med att man bara kan sitta i 10 minuter på grund av rumpsmärtor, men lite smärta får man kanske ta? 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *