Hämtat från garderoben – Daddy cool

image532image533
svart kjol med fickor – åhléns . duvblå tröja – cheap monday . indigoblå kofta – h&m
svarta strumpbyxor – h&m . rosa skärp – mammas gamla . liten väska – myrorna
mönstrad scarf från wien – mammas gamla

Idag har jag firat min kära far och sen åkte vi till min mammas far, alltså min morfar, för att äta god middag och underbar efterrätt! Min morfars sambo tycker alltid det är så kul när jag och mina syskon gillar maten de bjuder på, varje gång vi är där så säger hon något i stil med: "Det är så kul att ni äter! Jag minns när ni var mindre, då var ni så kinkiga med maten…" Även fast det är säkert tolv år sedan vi slutade med sådana kinkighets-fasoner kan hon inte låta bli att säga det varje gång vi är där på middag… 🙂 Efter middag och kaffe tog vi en sväng till Biltema också, pappa sprang runt som bara den och slängde stressat ner slangar, munstycken och massa andra prylar som han ska ha till sin verkstad. Jag, mamma och lillebror spatserade däremot lugnt omkring och kollade på söta mini-skruvdragare och halmbockar. Nu ska jag ta och musicera lite, i morgon börjar en rolig vecka! 😀

Och eftersom ni tydligen gillar det här med musiktips:
Nellie McKay – The dog song
(hittade bara live-inspelningar, men ni får hålla till godo! :D)

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Men jag kommer ju inte isolera mig helt från skolan… Dyker nog upp lite då och då! 😀 Saknar dig med! Puss!

  2. Gosh, vad jag kommer ihåg då jag fick sitta och vänta på er vid matbordet…Minnen. Bra att ni har förändrat er på den fronten! Kan riktigt se framför mig en stressig G springa omkring på Biltema och ni leker runt och förstår vad hälften av sakerna ska vara till. Haha. Söt outfit! Love ya’ll! Puss

  3. Hahaha… det måste vara åtskilliga timmar av väntande! 😀 Ja, precis! Tack så mycket! Puss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *