Sommarlistan

image414

Vad ska du göra i sommar: Nu har jag jobbat färdigt mina fyra veckor så nu börjar liksom sommaren på riktigt. Först väntar en vecka ute i Misterhults skärgård, sen blir det en vecka i Stockholms skärgård med ett gäng vänner. Förhoppningsvis blir det också tid för en vistelse på Öland och så satsar jag på grillkvällar, poolpartyn, utebio och glassätande i stora mängder!
Sommarens plagg: Klänning är alltid skönt och perfekt att dra på över bikinin när du lämnar stranden.
Sommarens accessoar: En snygg solbränna, solblekt och saltstänkt hår, Burt's Bees på läpparna och en glass i handen!
Alltid i väskan: Mobil, nycklar, plånbok, Burt's Bees & kamera.
Sommar för dig: Skeppsgården, jordgubbar, sova under bar himmel, myggbett, glass i stora lass, vattenmelon, sitta i en varm bil, Allsång på Skansen, sommarpratare i radion, skavsår, åka motorbåt och handla i jättedyr lanthandel, långa nätter, poolpartyn, rabarberpaj, sommarplågor, brännboll, grillning… kan fortsätta hur länge som helst!
Restips i sommar: Ut i skärgården såklart! Sverige har en underbar skärgård som måste besökas.
Vad läser du helst: Bra böcker och lite tidningar emellanåt. Jag har varit på biblioteket och bunkrat upp med en hel del!
Bästa sommartipset: Åk och plocka massor jordgubbar, samla ihop ett gäng vänner, bege er till en sjö eller pool och frossa i jordgubbar! På kvällen grillar ni såklart och glöm inte marshmallowsen!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. vi har alltid åkte på segelsemester från när jag var iten liten. men iår e båten såld, fast vi har ju köpt ett hej dundrande stället vid vattnet! 😀
    men jag saknar stockholms skärgård, sandhamn, lillöörarna, arholma, stockhoklm med allsång på skansen och rea shopping! Fats jag kommer till stockholm endå!
    Hoppas du får världens bästa semester!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *